خوك حتی نزد اروپائیان كه از گوشت آن می*خورند سمبل بی*غیرتی است و حیوانی كثیف است. خوك در امور جنسی فوق العاده بی*تفاوت و لا أبالی است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات كه از نظر علمی ثابت شده است، تاثیر این غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است.
یكی از نویسندگان می*نویسد: خوك غیرت ناموسی ندارد و جفت خود را درمعرض خوك*های نر دیگر قرار می*دهد و حتی از این كار لذت هم می*برد، كه این صفات در گوشتش هم تاثیراتی دارد از این جهت اشخاصی كه از آن تغذیه می*كند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا می*كنند.
ب. ضررهای بهداشتی و بیماری*هایی كه توسط خوك به انسان منتقل می*شود: برخی بیماری*ها هستند كه از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوك است و استفاده از گوشت خوك در ایجاد آنها موثر است:1- اسهال خونی؛2- یرقان عفونی؛3- انتامیب هیستولتیك، كه انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می*نماید؛4- بیماری شبه باد سرخ كه در انسان به صورت لكه*های سرخ و دردناك توأم با سوزش شدید روی دست*ها ظاهر می*شود؛
تصلب شرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت*ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریك موجود در گوشت خوك می*باشد5- خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معده*اش لانة اقسام میكروب*هاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می*كند.
اما برخی بیماری*ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوك است از جمله:
1- «كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت می*شود كه انسان را دچارنارسائی*هایی در دستگاه گوارش می*كند.
2- «تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش*ها و دمل*های پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می*شود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است
3 - استفاده از گوشت خوك، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت می*اندازد.
ناگفته نماند كه در كشورهای اسلامی در اثر مبارزه*ی جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمی*شود و لذا پیامدهای آن نیز كمتر به چشم می*آید، اما در كشورهای غربی اروپا، آمریكا این ممنوعیت اعمال نمی*شود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می*گزینند؛ حتی در برخی از كشورها مثل برخی قسمت*های روسیه در اثر شیوع بیماری*های مربوط به گوشت خوك (كرم تركین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام كرده*اند و همچنین بیماری كرم كدوی خوك به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در كشورهای اسلامی كه گوشت خوك مصرف نمی*كنند به ندرت دیده می*شود.
شما باید برای نوشته هایتان رفرنس معتبر علمی بیاورید و یا منبع معتبر بدهید.از روی هوا که نمیتوان چیزی را ثابت کرد و یا پذیرفت.
باید دانست که خیلی از غذاهایی که مصرف میکنیم مضراتی هم دارند.مثلا در یک مطالعه که در سال ۲۰۰۷ انجام شد مشخص گردید که
گوشت قرمز می*تواند سبب سرطان روده شود و به مردم توصیه شد که در هفته کمتر از ۵۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنند.(
http://fa.wikipedia.org/wiki/گوشت_گاو)
گوشت خوک مضراتی هم دارد مثل این چیزهایی که در این مقاله نوشته شده است:
Pork is known to carry some diseases such as
pork tapeworm and
trichinosis, thus uncooked or undercooked pork can be dangerous to consume.
Undercooked or untreated pork may harbour pathogens, or can be recontaminated after cooking if left exposed for a long period of time. In one instance, the
Food Safety and Inspection Service (FSIS) detected
Listeria monocytogenes in 460 lbs of Polidori brand fully cooked pork sausage crumbles, although no one was made ill from consumption of the product.
[31] The FSIS has previously stated
Listeria and other microorganisms will be "destroyed by proper handling and thorough cooking to an internal temperature of 160 °F (71 °C)" and that other microorganisms, such as
E. coli,
Salmonella, and
Staphylococcus aureus can be found in inadequately cooked pork, poultry, and other meats.
[32] The FSIS, a part of the USDA, currently recommends cooking
ground pork to 160 °F (71 °C) and whole cuts to 145 °F (63 °C) followed by a 3-minute rest.
[33]
اما مصرف گوشت خوکی که کاملا پخته نشده*است ممکن است باعث انتقال کرم*هایی به مغز انسان شود که از مغز انسان تغذیه می*کنند.(
http://fa.wikipedia.org/wiki/گوشت_خوک)پس اگر گوشت خوک خوب پخته شود مشکلی ندارد.
فواید گوشت خوک
گوشت خوک دارای تیامین،نیاسین،ریبو فلاوین،ویتامین b-6،پروتئین،روی و پتاسیم است و اینها برای سلامتی ما بسیار مهم هستند.(
http://www.porkbeinspired.com/Pork_nutritionVitaminsandMineralsinPork.aspx)
Nutrient% Daily Value (DV)*Why It's Good For YouIron5%Getting enough iron is a problem for some women, especially women of child-bearing age. Heme iron (found in meat) is absorbed more readily than nonheme iron (found in plant-based foods). Thus, anyone who avoids meat without the help of their health professional may increase their risk of iron-deficiency anemia.Magnesium6%Important for the normal function of many enzymes (catalysts for the body's chemical reactors), glucose and muscle action.Phosphorous20%Strengthens bones and generates energy in cells.Potassium11%This mineral, also known as an electrolyte, plays a major role in water balance and helps maintain normal blood pressure.Zinc14%A component of more than 70 enzymes, zinc is a key player in energy metabolism and the immune system.Thiamin54%Without this key vitamin, metabolism of carbohydrate, protein and fat would be significantly compromised. Animal protein is one of the best sources of this nutrient, and among the choices, pork is tops.Riboflavin19%Next to milk, there are few foods that have as much riboflavin per serving as pork. Riboflavin has an important role in the release of energy from foods.Niacin37%Important for the normal function of many enzymes in the body and involved in the metabolism of sugars and fatty acids.Vitamin B128%Helps build red blood cells and metabolize carbohydrates and fats.Vitamin B6 (Pyridoxine)37%Important for the normal function of enzymes and co-enzymes, which are needed to metabolize protein, carbohydrates and fats. Plus, it plays a critical role in the regulation of glycogen (stored carbohydrates) metabolism. - See more at:
http://www.porkbeinspired.com/Pork_nutritionVitaminsandMineralsinPork.aspx#sthash.OsZoDuy3.dpuf
مواد مغذی در گوشت خوک
Nutrient | % Daily Value (DV)* | Why It's Good For You |
---|
Iron | 5% | Getting enough iron is a problem for some women, especially women of child-bearing age. Heme iron (found in meat) is absorbed more readily than nonheme iron (found in plant-based foods). Thus, anyone who avoids meat without the help of their health professional may increase their risk of iron-deficiency anemia. |
Magnesium | 6% | Important for the normal function of many enzymes (catalysts for the body's chemical reactors), glucose and muscle action. |
Phosphorous | 20% | Strengthens bones and generates energy in cells. |
Potassium | 11% | This mineral, also known as an electrolyte, plays a major role in water balance and helps maintain normal blood pressure. |
Zinc | 14% | A component of more than 70 enzymes, zinc is a key player in energy metabolism and the immune system. |
Thiamin | 54% | Without this key vitamin, metabolism of carbohydrate, protein and fat would be significantly compromised. Animal protein is one of the best sources of this nutrient, and among the choices, pork is tops. |
Riboflavin | 19% | Next to milk, there are few foods that have as much riboflavin per serving as pork. Riboflavin has an important role in the release of energy from foods. |
Niacin | 37% | Important for the normal function of many enzymes in the body and involved in the metabolism of sugars and fatty acids. |
Vitamin B12 | 8% | Helps build red blood cells and metabolize carbohydrates and fats. |
Vitamin B6 (Pyridoxine) | 37% | Important for the normal function of enzymes and co-enzymes, which are needed to metabolize protein, carbohydrates and fats. Plus, it plays a critical role in the regulation of glycogen (stored carbohydrates) metabolism. |
آنفولانزای مرغی هم وجود دارد پس بنا به گفته های شما نباید مرغ خورد.اینکه میگی خوردن گوشت خوک انسان را بی غیرت میکند خیلی بی پایه و بی اساس است.مثل این میماند که بگوییم اگر کسی گوشت شیر یا پلنگ بخورد شجاع میشود!!