هر چی دل تنگت میخواهد بگو

zohreh

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
علیک سلام و رحمه الله

غریب

Member
تاریخ ثبت‌نام
26/7/13
پسندها
0
با عرض سلام

روز جمعه هست و اگر اشتباه نکنم سید روزهای هفته است.

موقع اذان مغرب 17 روز ماه مبارک رمضان و مناسب برای دعا هست. چه زیبایت برای همدیگر دعا کنیم.

یه دعا زیبا میذارم با ترجمه از رسول الله صل الله علیه علیه و آله که در ماه رمضان می گفتند.

[h=2]اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلى اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ[/h][h=3]خدايا بفرست بر خفتگان در گور نشاط و سرور[/h][h=2]اَللّهُمَّ اَغْنِ كُلَّ فَقيرٍ اَللّهُمَّ اَشْبِعْ كُلَّ جايِعٍ اَللّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيانٍ[/h][h=3]خدايا دارا كن هر ندارى را خدايا سير كن هر گرسنه اى را خدايا بپوشان هر برهنه را[/h][h=2]اَللّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدينٍ اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ اَللّهُمَّ رُدَّ[/h][h=3]خدايا ادا كن قرض هر قرضدارى را خدايا بگشا اندوه هر غمزده را خدايا به وطن بازگردان هر[/h][h=2]كُلَّ غَريبٍ اَللّهُمَّ فُكَّ كُلَّ اَسيرٍ اَللّهُمَّ اَصْلِحْ كُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِ[/h][h=3]دور از وطنى را خدايا آزاد كن هر اسيرى را خدايا اصلاح كن هر فسادى را از كار[/h][h=2]الْمُسْلِمينَ اَللّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَريضٍ اَللّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناكَ اَللّهُمَّ[/h][h=3]مسلمين خدايا درمان كن هر بيمارى را خدايا ببند رخنه فقر ما را به وسيله دارائى خود خدايا[/h][h=2]غَيِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِكَ اَللّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَاَغْنِنا مِنَ[/h][h=3]بدى حال ما را بخوبى حال خودت مبدل كن خدايا ادا كن از ما قرض و بدهيمان را و بى نيازمان كن از[/h][h=2]الْفَقْرِ اِنَّكَ عَلى كُلِّشَىءٍ قَديرٌ[/h][h=3]ندارى كه راستى تو بر هر چيز توانائى[/h]
التماس دعا

asemani

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
8/3/13
پسندها
0
رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنتَ مَوْلَانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

خدایا خودت کوتاهی های مارو ببخش
اللهم آمین
التماس دعا

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
وعلیکم السلام و رحمة الله

اللهم آمین / .....

عاطفه

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
24/4/13
پسندها
0
وعلیکم السلام
اللهم آمین...
ممنون / همچنین

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
خدایا هرگز نگویمت که دستم را بگیر ، عمریست گرفته ای،
رهایم مکن....

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
ﻭﻗﺘﯽ ﺯﯾﺒﺎ ﻫﺴﺘﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﻐﺮﻭﺭ ﻧﺒﺎﺵ!
ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻭ ﺯﺷﺘﯽ ﯾﮏ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺳﺖ ...

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
"زخـم هـا" خوب می شن!
اما "خوب شدن" با "مثل روز اول شدن" خیلی فرق داره ...

zohreh

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
[FONT=times new roman, times, serif]اگر قلوه سنگ های ته جوی نبود ، ترنّم زیبای آب را چگونه می شنیدیم و اگر سختیها ی زندگی نبود ، چگونه خوبیهای آنرا حس می کردیم. [/FONT]

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
47424822033897523459.png

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
عرض سلام خدمت دوستان عید همه مبارک اینکار چت روم حذف شده چون من نمیتونم پیداش کنم بعدش ورودی تالار گفتمان هم تو صفحه اول نیستش .یا سیستم من خرابه یا سایت . ؟؟

zohreh

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
عرض سلام خدمت دوستان عید همه مبارک اینکار چت روم حذف شده چون من نمیتونم پیداش کنم بعدش ورودی تالار گفتمان هم تو صفحه اول نیستش .یا سیستم من خرابه یا سایت . ؟؟

علیک سلام دوست عزیز. عید شما هم مبارک باشه . چت روم حذف نشده اینم لینکشhttp://www.1.faezin.ir/chat/index.php

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
ناپلعون میگه : تصور کن اگر هر کس به اندازه ی دانش خویش سخن میگقت چه آرامشی دنیا را فرا میگرفت.

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0

روزگاري شيخي
lkdhbpdiبامريدانش ميزيست
روزي شيخ فرمود كه40 روز به بيابان معتكف شدندي براي صبر
مريدان شوريده حال شدندي وگفتند ياشيخ راه ديگري نياز براي آموختن صبر
موجوداست؟
شيخ كمي تامل فرمودندي و به افق نگريستندي وبگفت:
"آري.1ساعت استفاده از اينترنت پرسرعت ايران!"
مريدانش جامه دريدندي وراه بيابان پيش گرفتندي!

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
دو تا دروغگو داشتن از کنار یک کوه رد می شدن یکی به دیگری گفت: اون مورچه را می بینی که بالای اون کوهه؟ اون یکی هم گفت: کدوم یکی را می گی؟ اون یکی را گه چشمش بازه یا اون یکی که چشاش بسته است؟ ashdio

kamali

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/2/13
پسندها
0
حیف نون با نامزدش میرن بیرون، گم می شن. دختره می پرسه حالا چی کار کنیم؟ حیف نون می گه تو برو خونتون، من برای خودم یه فکری می کنم.

بالا