یک اعتراف آگاهی بخش

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
من بعضی وقتا پیش خودم در باره بعضی چیزها فکر میکنم . میگم مثلا بعضی ها برخی کار های خلاف رو به صورت علنی انجام میدن دیگه در خفا ممکنه چه کاری انجام بدن .
شبکه های ماهواره ای رو که نگاه میکنیم ادم میبینه که خیلی مسائل رو دارن به صورت علنی پخش میکنن مثلا شبکه من و تو داره بفرمایید شام پخش میکنه چند تا زن و مرد غریبه و نامحرم یه شب جمع میشن پیش هم می خورند میرقصند و شراب هم می نوشند . دیگه فقط همین رو ما میبینیم . قدم اولی که اینا بر می دارن برای تغییر فرهنگ ایرانی هست یعنی برداشتن حجب و حیا و آوردن شراب به روی سفره ی نوامیس مسلمین هست .
اما من پیش خودم فکر میکنم خب مگه ادم باید چه قد پست و کثیف باشه که بخاد از طریق رسانه دست به فاسد کردن خانواده ها بزنه؟؟
هر وقت ادم پشت سرشون بگه مثلا من فکر میکنم اینها در پشت پرده چه خرابکاری هایی که انجام نمیدن فوری ممکنه یکی در بیاد بگه نه بابا اینها با جنبه هستن حریم رو رعایت میکنن ادمن . درسته پیش هم لخت میشن و میزنن و میرقصن اما دیگه بعضی چیزها رو رعایت میکنن..
ادم اینا رو که میشنوه فکر میکنه بلا نصبت مگه ممکنه مردهاشون خواجه باشن و یا زن هاشون بی احساس .

خلاصه رفتیم و رفتیم تا اینکه از زبان یکی از خودشون براتون بگم . که این ها کثیف تر و حرام زاده تر از اونی هستند که من و تو فکر میکردیم
.

اعترافات پریسا سحر خیز مجری من و تو که بسیار تکان دهنده هست و از خیلی چیز ها در شبکه من و تو پرده برداشته

غیبت طولانی پریسا سحرخیز از شبکه من و تو و سکوت مدیران این شبکه سبب شد تا ابهامات فراوانی در ذهن بینندگان این شبکه بوجود آید تا اینکه وی بالاخره در صفحه شخصی فیسبوک خود از جدا شدنش از شبکه من و تو خبر داد.

1111.jpg

وی در پستی جنجالی سوءاستفاده های اخلاقی و روابط جنون آمیز برخی از کارکنان شبکه را یکی از دلیل های اصلی ترک این شبکه اعلام کرد. پریسا سحرخیز پیشتر در اقدامی جداگانه با انتشار عکس هایی از روشنا (یکی از شرکت کنندگان برنامه آکادمی گوگوش)، از تجاوز جنسی تیام، یکی از کارمندان شبکه من و تو به روشنا و در ادامه از خودکشی نافرجام وی پرده برداشت.

2222.jpg

به گزارش دیلی اکسپرس، بیش از چند روز از افشاگری های پریسا سحرخیز نگذشته بود که در کمال تعجب به یکباره اکانت فیسبوک شخصی وی هک و حذف گردید. حذف فیسبوک پریسا سحر خیز سوال های فراوانی را در پی داشت تا اینکه وی در توییتر خود از تهدیدهای مسئولین شبکه من و تو خبر داد.

212.jpg

سحرخیز که اقدام مسئولین شبکه من و تو را در هک کردن فیسبوکش غیرحرفه ای و مغایر با آزادی بیان توصیف کرد نوشت: « متأسفانه کسانی که ادعای آزادی بیان دارند وقتی نظر شخصیت و در مورد چیزی که دوست نداری میگی خیلی زود عصبانی میشن و کاملا بچگانه برخورد می کنن. باید به شبکه بگم که با بستن آی دی فیسم نمی تونید واقعیت رو از بین ببرید.من هنوز با کارهاتون مخالفم شما زن رو بازیچه خودتون می دونید.»

211.jpg

افشاگری های سحرخیز از روابط غیر اخلاقی و رسوایی تجاوز جنسی یکی از کارمندان شبکه به روشنا (شرکت کننده آکادمی گوگوش) از یک سو و از سویی دیگر رسوایی بزرگ اخلاقی رها اعتمادی (مجری اصلی آکادمی گوگوش) در تجاوز وی به یک پسر ۱۱ ساله سبب شده است تا مدیران شبکه من و تو را در برگزاری سری چهارم آکادمی گوگوش دچار سردرگمی کند.به نظر می رسد تجاوز به یکی از شرکت کنندگان آکادمی گوگوش توسط یکی از کارمندان شبکه من و تو که منجر به خودکشی نافرجام او شد کشمکش های شدیدی را در بین عوامل این شبکه بوجود آورده است تا آنجایی که برگزاری این برنامه را در هاله ای از ابهام تا مرز تعطیلی کشانده است.

تسنیم

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
ممنون برادر ماهان به خاطر پستتون
واقعا پستی تا این حد
خدا همشونو رسوا کنه که اینجور می خواند کانون خونواده ها رو از هم بپاشونند و
بی عفتی و بی حیایی رو گسترش بدند.
واقعا اینها دست ابلیسو از پشت بستند.
با ظاهر پر از زرق و برقشون میخواند مردمو فریب بدند و لی خدا میدونه در
پس این ظاهر چه هیولایی نهفته هست ولی کور خوندند نور خدا رو نمی تونند خاموش کنند.
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّـهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّـهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
مى خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا -گر چه كافران را ناخوش افتد- نور خود را کامل خواهد گردانید.

آخرین ویرایش:

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
با تشکر از این مطلبتون که تلخه در عین حال آگاه کننده هستش ...

مشکل اساسی در فهم مردم (عموما و خاصاً) اینه که این گونه عبرت ها بسیار بودند لکن باز درس نمی گیرن و بلکه فراموش می کنن از این موارد بسیار بودن کو گوش شنوا و قلب سلیم ...

فرهنگ ایران را به تاراج بردند تهاجم فرهنگی و مسمومیت افکار مردم ... توهین به زن به طوری که زن عریان در کارواش های کشورهای توسعه یافته - و به اصطلاح با فرهنگ و متمدن (که تاریخ گذشته اینها خلاف اونی که هستن نشون میده) - برای جلب مشتری دارن اتومبیل ها رو میشورن . یا این که زن شده برجسبی بر روی کالاها ، ازادی زن رو در عریان شدن و کام گرفتن جنسی تعریف کردن ... فرهنگ ایرانی و به طور کلی جهان اسلام داره از بین میره باید هوشیار بود وقت عمل رسیده دیگه تا کی غفلت و خواب ؟!!!!!

hoda

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
2/9/13
پسندها
0
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برادر عزیزم ؛ خواهرمهربانم[/FONT]​
آنگاه که با خویش خلوت نمودی و درها را بروی خویش بسته یافته و پرده ها را کنار گشیدی و دید بشر را از خود کوته یافتی و شیطان گنه را بر تو آراست بیاد بیاور کسی که هیچ چیزی از او پنهان نمی ماند، خدایی که مورچه سیاه را در شب تاریک بر صخره سیاه می بیند و صدای پایش را می شنود.
{یَسْتَخْفُونَ مِنَ النَّاسِ وَلا یَسْتَخْفُونَ مِنَ اللَّهِ وَهُوَ مَعَهُمْ} [نساء: ۱۰۸] ( ‏آنان می*توانند خیانت خود را از مردم پنهان دارند ، ولی نمی*توانند آن را از خدا پنهان دارند که خدا همیشه با آنان است.) امام قحطانی رحمه الله میفرماید :( اذا خلوت بریبة فی ظلمة والنفس داعیة الی العصیان استحی من نظر الاله و قل له ان الذی خلق الظلام یرانی ) آنگاه که در تاریکی در معرض حرمت الهی قرار گرفتی و نفست تو را ودار به معصیت نمود از نگاه خدا شرم کن و به او بگو کسی که تاریکی را آفریده است مرا می بیند.
آری برادر عزیزم :چون یوسف در خلوت خویش فریاد معاذ الله بر آور تا بر عرش مصر، نه بر عرش مصر بلکه بر سریر بهشت تکیه زنی و با حوریان در آمیزی. و بدان یکی دیگر از کسانی که در روز قیامت که انسانها در عرق خویش غرق می شوند در زیر سایه عرش الهی قرار می گیرد مردی است که زنی صاحب جمال و مکنت او را دعوت به فحشا می کند اما وی می گوید: من از خدای خویش می ترسم . و بدان که زلیخا بوقت دعوت حضرت یوسف بر گناه، چادری بر سر بتش کشید که او را نبیند . پس بدان که هیچ چادری دید خداوند متعال را از محافظت تو نمی گیرد .
( ففهم ایها الغافل )

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
همجنس بازی در من و تو

امید خلیلی«تینا» که چندی پیش با تهیه کننده برنامه بفرمایید شام ازدواج کرده است پس از اعتراض شدید مخاطبان این شبکه به این امر مذموم و ناپسند به ناچار در شبکه دست به تکذیب خبر مذکور زد.

پس از افشاگری رها اعتمادی مجری شبکه من وتو در خصوص همجنسگرایی عوامل این شبکه چندی پیش امید خلیلی تجریشی در وبلاگ و فیس بوک شخصی خود خبری را مبنی بر ازدواج خود با تیام بصیر منتشر کرد و در ادامه نیز رها اعتمادی در فیس بوک خود ازدواج این دو همجنس گرا را به همکارانش تبریک گفت.
پس از انتشار این خبر از سوی زوج همجنسگرای شبکه من و تو موج کثیری از اعتراضات به این عمل قبیح و تبلیغ آن به سمت شبکه من و تو روانه شد .
عوامل شبکه پس از دو یا سه هفته از انتشار این خبر که در ابتدا فکر می کردند بینندگان شبکه با آن خیلی عادی برخورد می کنند، شاهد اعتراض جدی مخاطبان به این عمل ناپسند شدند که پس از سه هفته به ناچار با آوردن یکی از این دو زوج همجنسگرا به جلوی دوربین شبکه دست به تکذیب خبری که خودشان منتشر کردند زدند.

از آنجایی که این عمل قبیح بین امید خلیلی و تیام بصیر صورت گرفته و در انجمن همجنسگرایان لندن نیز به ثبت رسیده است و این کار از سوی عوامل شبکه قابل انکار نبوده، خبر از سوی امید خلیلی به صورتی کاملا مبهم تکذیب می شود و امید خلیلی در این باره می گوید:«هر شایعاتی علیه من و رها و تیام وجود دارد خنده دار است و من قصد صحبت در خصوص آن را ندارم، فقط به دلیل در خواست شما مردم در خصوص اطلاع رسانی در باره این موضوع جلوی دوربین آمده ام و اعلام می کنم تمام شایعات در خصوص من و تیام و رها دروغ است»
صحبت های پر از ابهام این مجری همجنسگرا بر واقعه قبیح ازدواجش با تیام بصیر صحه می گذارد چرا که در این تکذیبیه می گوید "هر شایعه ای که به من نسبت داده شده است" در حالی که موضوع ازدواج او با تیام توسط خود امید خلیلی مطرح شده است و جز شایعاتی که وی از آن دم می زند محسوب نمی شود و به دلیل اینکه این ازدواج به صورت رسمی ثبت شده است، مجبور است به گونه ای پر ابهام این خبر را تکذیب کند.
چرا که در صورت عدم تکذیب آن دچار ریزش جدی مخاطب می شود، پس وی باید جلوی دوربین حاضر شده و جملاتی پر از ابهام بگوید تا برخی از بینندگان که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارند گمراه شوند اما برای آن دسته از بینندگان که ازاین خبر مطلع شده اند صحبت های امید خلیلی، خبر ازدواج را بیش از پیش تایید می کند.

56203_510.jpg

nf00187886-1.jpg

دوستان عزیز چنان چه در سایت های دیگر عضو هستید یا در وبلاگی فعالیت دارید لطفا این محتوا را پخش کنید تا همه مسلمین بدانند اینها که با ظاهری زیبا و پر زرقوبرق قصد براندازی دین خدا رو بنیاد نهادن شیوه شیاطین را دارند چه موجوداتی هستند

آخرین ویرایش:

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
انسان نمی دونه چی بگه هرچند اینها بر طبق قوانین اون کور مجازن و نیز ظاهراً مسلمان نیستن (ممکنه بر سایر ادیان باشن ) پس عیبشون به خودشون برمیگرده لکن بنده احساسم بر اینه که ممکنه دروغ باشه با توجه به این که خودشون هم انکار کردن و اونو دروغ دونستن پس مادامی که خودشون انکار میکنن صحیح نیست نقل بشه .

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
امیدوارم که واقعا این قضیه دوم کذب باشه چون واقعا من خودم ناراحت میشم که اگه ما نگاه به شبکه هایی کنیم که مجریانش اینگونه هستند اما در باره مطلب اول یعنی سخنان پریسا سحر خیز به نظرم من درسته چون تا بال تکذیبیه ای از طرف منوتو من ندیدم .
خب البته کذیبیه دادن هم که نمیدونم ملاک راست گویی باشه یا نه چون به شخصه بعضی وتا که سخنان این مجریان رو میشنوم بخصوص در بخص اخباری که از ایران میدن من عدم تخصص و اگاهی رو هم در حرفاشون میبینم .

ان شالله که بحث ازدواج اون دوتا اقا کذب باشه

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
گوینده ی شبکه ماهواره ای من وتو1 با لفظ تحقیر آمیزی نسبت به قوانین و فرهنگ ایران میگه :
طبق قوانین موجود در ایران و جوی که بر ایران حاکم هست ادم تا ازدواج نکنه نمیتونه بچه دار بشه و ...........
" منم در جواب این گوینده ی بی همه چیز میگم اگه یه سگ هم بخواد توله به دنیا بیاره اول طبق یک سری اداب و رسوم خاصی یک جفت اتخاد میکنه بعد بچه دار میشه . شما برون مرزی ها لابد از سگ هم کمترید که فرهنگ اول ازدواج بعد بچه دار شدن رو به دید تحقیر بهش نگاه میکنید !!! "

zohreh

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
به نظر من در شان و حیای یک فرد مسلمان نیست که بخواهد وقتش را پای این شبکه ها هدر بدهد. مقصر اینجا خانواده ها هستند
دشمن از هر طریقی قصد دارد بر علیه ما بتازد

یکی از راه هایش کانون گرم خانواده را مستقیما هدف قرار داده و متاسفانه خانواده ها همچنان در خواب
غفلت هستند

asemani

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
8/3/13
پسندها
0
این شبکه ها و این افرد بهترین راه مقابله رو حمله به ریشه خانواده می دونند و ریشه و بن هر خانواده مادران و دختران خانواده که مادران آینده هستند می باشند . خداوند متعال خودش تمام خانواده های مسلمون رو از شر و آفت این برنامه ها در امان نگه دارد

ئه ستیره

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
بنده با حضور ماهواره چه خوب چه بد در منازل کاملا مخالف هستم درسته که می گویند میتوان از هر چیزی استفاده مثبت یا منفی داشت اما همین استفاده مثبت ماهواره است که باعث ورودش به جامعه اسلامی شده و حرمت ها را شکسته ، بسیار عادی همه خانواده از پدر و مادر گرفته تا کوچکترین عضو همه به پای برنامه های آن می نشینن. آیا این بی حیایی نیست... اگر این بی حیایی نیست پس چیست؟

آیا 30 سال پیش حیا اینگونه بود ...؟ بچه های 20 سال پیش هیچ وقت با واژه ایی به نام شراب و رابطه دختر و پسر آشنایی نداشتن حالا بنده حقیر منزل یکی از آشنایان دیدم دختر بچکشون وقتی آب میخورد طوری رفتار میکند انگار مشروب میخورد و پدر مادر بی لیاقتش هم بی خیال بهش نگاه می کنند.

برای آینده ما برنامه ریزی میکنند شاید این حرفم خنده دار باشد اما متأسفانه بزرگترین متفکران و جامعه شناسان برای آینده جامعه اسلامی تصمیم می گیرند. آنها هدف دارند و برای هدفشان در تلاش اند... هدفشان پاره کردن و پراکنده کردن جامعه اسلامی است.
متأسفانه درد جامعه بسیار بزرگتر از آن چیزی است که تصور میکنیم چه بسا اوضاع جامعه ما بسیار بدتر از اوضاع سوریه وعراق باشد... بیگانگان از دور فرزندان جامعه اسلامی را تربیت میکنند و خانواده ها را کنترل میکنند والدین در تربیت کودکانشان نقشی ندارند وفقط نیازهای مادی کودک را تأمین می کنند. نوزادان به جای اینکه با شنیدن کلام خدا واکنش نشان دهد با شنیدن موزیک ،دست و پایشان تکان میخورد، به جای شناخت راه مسجد راه تالار های عروسی را میداند... آیا بهشت زیر پای این چنین مادرانی است...؟

در بسیاری از فیلم های ماهواره ایی درگوشه گوشه ایی از فیلم هایشان ازالمانهای اسلامی استفاده میکنند و میخواهند بگویند وقتی مسلمانی، لزومی ندارد حجاب داشته باشی وبرای برخورد هایتان چهارچوبی بگذارید و لزومی ندارد که به تمامی شرعیت عمل کنید و همین تفکر در جامعه ما متأسفانه رخنه کرده است.
نکته جالب اینکه بسیاری از موارد اخلاقی را میخواهند کم رنگ کنند به ساده ترین نکته اشاره میکنم که شاید با شنیدن آن خنده یتان بیاید : سلام
بله سلام ، خداوند تبارک و تعالی بر امت اسلامی منت نهاد و سلام را برایمان قرار داده و در ادیان دیگر سلام وجود ندارد.
هنگامی که دو مسلمان به همدیگر میزسند و بر هم سلام می دهند، شیطان بسیار بیشتر از آنچه تصور کنیم خشمگین میشود و اینکه بازیگران این شبکه ها هنگامی که به هم میرسند از سلام داد پرهیز می کنند و تأثیر این مورد را به وفور بر بسیاری از کودکان دیده ام کودکانی که وقتی میگویی بر بزرگترت سلام کن میگوید مگر فلان بازیگربه مادرش زنگ زد سلام داد که من سلام بدم ؟
ایا باید بازیگرانی که اصلا مشخص نیست چه دینی دارند الگوی فرزندانمان باشند ؟
مگر دین ما کم بزرگ مرد دارد کسانی مانند امیر المؤمنین حضرت عثمان (رض) که آنقدر حیا داشتند حتی ملائکه نیز از ایشان شرم میکردند. بهتر نیست این چنین بزرگانی را الگوی فرزندانمان کنیم؟

امیدوارم دست هر بیگانه ایی از جامعه اسلامی کوتاه شود آمین.

آخرین ویرایش:

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
شاید این حرفم خنده دار باشد
خنده دار نیست خواهر حقیقتی دلگیر کننده هست

در مورد همین قضیه سلام کردن بنده به وضوح تاثیرش رو تو رفتار برخی از دوستانم در محله می بینم حتی وقتی با موبایل باشون صحبت میکنیم هم همینطوره . وقت خداحافظی که اصلا جیکشون در نمیاد . تازه یه روز یادم میاد به یکی از بچه ها تلفنی صحبت میکردم وقتی حرفمون تموم شد گفت "همم" بعد تلفن قط شد . دوباره بهش زنگ زدم گفتم مثله اینکه قط شد . گفت : خودم قط کردم ازت خدا حافظی کردم . نگو بنده خدا اون کلمه ی " همم " که گفته منظورش خداحافظی بوده .
توی ادارات و بازار ها هم که میری وقتی سلام میکنی فقط بروبر نگات میکنن حتی اگه چند لحظه هم مکس کنی جواب نمی دن . خلاصه ماهواره خیلی مردم رو بی تربیت کرده . بچه های کوچیک هم وقتی به رفتارشون نگاه میکنی نصبت به نسل های قبل خیلی از خود راضی مغرور زبون دراز و بی ادب شدن . پدر مادر ها هم که انکار کلا شعور خودشون رو از دست دادن نمیخوان بفهمن که اولادشون رو به کدام سو داره تربیت میشه

بالا