من خودم عاشق بازی های ترسناکم و بطور حرف ای انجام می دم !البته تا تموم میشن نفسم بند میاد!gqrw
عشق من call of duty , skyrim , pes
خخخخخبرادر تذکره فوتبال PES برای پلی 3 اگه راست میگی بیا مسابقه iuiuiui حریف ندارم .
خخخخخ![]()
![]()
ریز میبینمت داداش فائزین![]()
کل دوستاتم جمع کن ببینیم چند مرده حلاجی ( می خوای آنلاین مسابقه بدیم ؟؟؟ )![]()
![]()
![]()
قبول دارم ... فقط جر نزنی یه وقت ererer راستی شام چی میدی به کاربرا ؟sdtgsdtgباشه موافقم
یه ضرب المثلی هست میگه : شتر در خواب بیند پنبه دانه
هر کی بازنده شد برای کل کاربرا شیرینی باید بگیره ، شام دعوت کنه همه دوستانمون رو
میاییم خونتون
yuyuyu
p[p[p[ اینجا که همه بازی خور هستند . من قدیما(یعنی پنج شش سال پیش ) و رو خیلی بازی میکردم اما خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم رو سیستمم هیچ بازی نصب نیست فقط چندتا بازی فلش دارم گاهی اوقات بازی میکنم.gqrw
این برادرمون جرأت نداره ، هی دست دست می کنه ... نترس بابا 12 گل هم بهت آوانس میدمdbaazb01با قسمت شام دادن من کاملا موافقم iuiuiui
زود باشین بازی رو شروع کنین ببینم کی برنده ست l;l;l
منم میشم داورتون ZFB999cbn
این برادرمون جرأت نداره ، هی دست دست می کنه ... نترس بابا 12 گل هم بهت آوانس میدمdbaazb01
وااااههههااااای ترسیدم ... شیطونه همیشه بد شما رو میخواد / پس پیشنهاد می کنم اگه از جونتون و سابقه ی حرفه ایتون سیر نشدین بهش محل نذارینشیطونه میگه همین الان دستگاه رو بردارم بیام شهرتون jkjk
cbn
اینم عاقبت برادر تذکره بعد از بازی
134234
خب من از این میترسم ببازی و بعد گریه کنی اون موقع دیگه کی هست که دلداریت بده شاید هم از سایت برای همیشه بری که ما اینو نمیخواییم.