فیدار یکی از نمایندگی خرید کالباس بر در کشور است که به فروش این دستگاه های پر استفاده با بهترین قیمت و همچنین رقابتی ترین رقم می پردازد. همانطور که می دانید بهترین راه برای تهیه دستگاه کالباس بر با کیفیت، خرید از نمایندگی های این محصولات است تا هم خیالتان از بابت اصل بودن کالا و هم از نظر قیمت راحت باشد . فیدار نیز مجموعه ای بزرگ در زمینه ی فروش این محصولات و همچنین تعمیر و تعویض قطعات آن هاست که با ارسال این محصولات به سراسر کشور با ارزانترین قیمت یکی از سرآمدان در این زمینه شناخته می شود.
کالباس بر چیست
در تعریفی که از کالباس بر می شود می توان این گونه را بیان کرد که دستگاهیست در جهت برش دادن و لایه لایه کردن کالباس به صورت یکدست و تمیز با ضخامت متفاوت بکار می رود. این دستگاه یکی از پرمصرف ترین محصول در زمینه ی استفاده در محیط هایی مانند رستوران ها، هتل ها، فست فودی ها، کارخانجات بسته بندی سوسیس و کالباس است که برای هر کدام از این محیط ها باید کالباس بر مخصوص به محیط را سفارش داد تا بتوان خروجی موفقیت آمیزی در پیش داشت. بنابراین در هنگام خرید باید دقت شود که چه نوع کالباس بری و با چه سایز تیغه ای مد نظر است.
شاید سوال این باشد که در هنگام خرید چرا باید به تیغه ی کالباس بر دقت شود و انتخاب درست برای محیط مربوط به کسب و کارمان چه نوع دستگاهی خواهد بود؟
در پاسخ به سوال پیش آمده باشد گفت که تیغه یکی از مهم ترین و شاید اصلی ترین قطعات در ساخت کالباس بر است. معمولاً تیغه های تمام کالباس بر ها را از استیل می سازند تا علاوه بر تیز بودن خاصیت ضد آب نیز داشته باشد. این تیغه برای عمل برش دادن کالباس بکار می رود که در سایز ها 25، 27.5، 30، 32 و 35 تولید می شود.
کالباس بر تیغه ی 25 سانت: این کالباس بر به کالباس بر خانگی نیز معروف است و از دیگر مصارف مورد استفاده می توان به خرده فروشی ها و سوپر مارکت ها اشاره کرد.
کالباس بر تیغه 27.5 سانت: این کالباس بر مناسب برای استفاده در محیط های نسبتاً کم حجم است و بیشتر در فروشگاه ها و فست فودی ها کاربرد دارد.
کالباس بر تیغه ی 30 سانت و کالباس بر تیغه ی 32 سانت: این مدل کالباس بر ها برای رستوران ها، فست فودی ها، هتل ها، فروشگاه های پروتئینی و ... مناسب هستند و برای حجم کاری زیاد طراحی شده اند.
کالباس بر تیغه ی 35 سانت: این کالباس بر نسبت به دیگر کالباس بر های موجود در بازار بزرگ تر است و برای محیط هایی طراحی شده که حجم کاری بسیار زیاد دارند.

کالباس بر چیست
در تعریفی که از کالباس بر می شود می توان این گونه را بیان کرد که دستگاهیست در جهت برش دادن و لایه لایه کردن کالباس به صورت یکدست و تمیز با ضخامت متفاوت بکار می رود. این دستگاه یکی از پرمصرف ترین محصول در زمینه ی استفاده در محیط هایی مانند رستوران ها، هتل ها، فست فودی ها، کارخانجات بسته بندی سوسیس و کالباس است که برای هر کدام از این محیط ها باید کالباس بر مخصوص به محیط را سفارش داد تا بتوان خروجی موفقیت آمیزی در پیش داشت. بنابراین در هنگام خرید باید دقت شود که چه نوع کالباس بری و با چه سایز تیغه ای مد نظر است.
شاید سوال این باشد که در هنگام خرید چرا باید به تیغه ی کالباس بر دقت شود و انتخاب درست برای محیط مربوط به کسب و کارمان چه نوع دستگاهی خواهد بود؟
در پاسخ به سوال پیش آمده باشد گفت که تیغه یکی از مهم ترین و شاید اصلی ترین قطعات در ساخت کالباس بر است. معمولاً تیغه های تمام کالباس بر ها را از استیل می سازند تا علاوه بر تیز بودن خاصیت ضد آب نیز داشته باشد. این تیغه برای عمل برش دادن کالباس بکار می رود که در سایز ها 25، 27.5، 30، 32 و 35 تولید می شود.
کالباس بر تیغه ی 25 سانت: این کالباس بر به کالباس بر خانگی نیز معروف است و از دیگر مصارف مورد استفاده می توان به خرده فروشی ها و سوپر مارکت ها اشاره کرد.
کالباس بر تیغه 27.5 سانت: این کالباس بر مناسب برای استفاده در محیط های نسبتاً کم حجم است و بیشتر در فروشگاه ها و فست فودی ها کاربرد دارد.
کالباس بر تیغه ی 30 سانت و کالباس بر تیغه ی 32 سانت: این مدل کالباس بر ها برای رستوران ها، فست فودی ها، هتل ها، فروشگاه های پروتئینی و ... مناسب هستند و برای حجم کاری زیاد طراحی شده اند.
کالباس بر تیغه ی 35 سانت: این کالباس بر نسبت به دیگر کالباس بر های موجود در بازار بزرگ تر است و برای محیط هایی طراحی شده که حجم کاری بسیار زیاد دارند.
حتما بخوانید : نمایندگی تعمیر کالباس بر امگا