من بلوچم

عثمان

New member
تاریخ ثبت‌نام
25/7/15
پسندها
0
جوانی از دیار زخم خورده از روزگاران کهن از سرزمین کهن سرزمین خاک و افتاب از مردمی هستم اهل تلاش اهل سختی و مبارزه
جوانی هستم از طایفه ی گرگیج

e7ileii5j7gcm0556k9c.jpg

Maryam

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
12/1/13
پسندها
0
خوشومدین برادر بزرگوار

عثمان

New member
تاریخ ثبت‌نام
25/7/15
پسندها
0
سلام و ممنون از همه ی خواهر ها و برادران دینی
یک سوال از شما دارم
چرا در قران عزیز در باره ی فدا کردن اموال و اولاد و زن و فرزند در راه دین سخن به میان اومده اما درباره ی فدا کردن دوست و همسایه و رفیق در راه دین سخنی به میان نیومده ؟
ممنون میشم پاسخ بدهید
[;[;[;

عاطفه

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
24/4/13
پسندها
0
یک سوال از شما دارم
چرا در قران عزیز در باره ی فدا کردن اموال و اولاد و زن و فرزند در راه دین سخن به میان اومده اما درباره ی فدا کردن دوست و همسایه و رفیق در راه دین سخنی به میان نیومده ؟
ممنون میشم پاسخ بدهید
[;[;[;

و علیکم السلام براس عثمان
بنظر من چونکه اموال و زن و فرزند نسبت به دوست و همسایه و رفیق اولویت بیشتر دارن
نمیگم راجع به همه صدق میکنه این حرفم اما اکثر تلاشایی که آدما توی این دنیا انجام میدن
هدفشون جدای از دین و مذهب و محبتمون به خدا و اینا برا رسیدن به رفاه مادی و اندوختن ثروته یا رسیدن خونوادشون به رفاه و آسایش و ایناس
میل به ثروت و شهرت و عشق و علاقه به خانواده نصف بیشتر عمر آدمو پر میکنه خب
کلا ارجح تره برامون خب اول خونواده آدمه بعد دوس و همسایه اس و فدا کردنشون در راه خدا عشق و محبت راستکی میخواد و از پس هر کسی برنمیاد
حالا این نظر منه دوستان بیان جوابای تخصصی تری میدن

عثمان

New member
تاریخ ثبت‌نام
25/7/15
پسندها
0
و علیکم السلام براس عثمان
بنظر من چونکه اموال و زن و فرزند نسبت به دوست و همسایه و رفیق اولویت بیشتر دارن
نمیگم راجع به همه صدق میکنه این حرفم اما اکثر تلاشایی که آدما توی این دنیا انجام میدن
هدفشون جدای از دین و مذهب و محبتمون به خدا و اینا برا رسیدن به رفاه مادی و اندوختن ثروته یا رسیدن خونوادشون به رفاه و آسایش و ایناس
میل به ثروت و شهرت و عشق و علاقه به خانواده نصف بیشتر عمر آدمو پر میکنه خب
کلا ارجح تره برامون خب اول خونواده آدمه بعد دوس و همسایه اس و فدا کردنشون در راه خدا عشق و محبت راستکی میخواد و از پس هر کسی برنمیاد
حالا این نظر منه دوستان بیان جوابای تخصصی تری میدن

چرا نگفته شوهر رو فدا کنید همیشه زن باید فدا بشه ؟ شاید زن بخواد مرد رو فدا کنه
ایا به نظر شما دلیلش این نیست که زن و بچه مثله اموال و دارای جزء ملک مرد محسوب میشه اما رفیق و همسایه جز اموال مرد محسوب نمیشه ؟

عاطفه

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
24/4/13
پسندها
0
چرا نگفته شوهر رو فدا کنید همیشه زن باید فدا بشه ؟ شاید زن بخواد مرد رو فدا کنه
ایا به نظر شما دلیلش این نیست که زن و بچه مثله اموال و دارای جزء ملک مرد محسوب میشه اما رفیق و همسایه جز اموال مرد محسوب نمیشه ؟

لا أدری . . . الله أعلم

heravi-abooansar

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
4/3/13
پسندها
0
یک سوال از شما دارم
ممنون میشم پاسخ بدهید
[;[;[;
سلام علیکم و رحمت الله
خوش اومدید برادر عثمان . حالتون خوبه ان شاءالله ؟
برادر بنظر بنده علتش این میباشد که خانواده و اموال مرد تحت سرپرستی و اختیارش هستند و باید در موقعیتی که لازم هست آنان را در راه الله - جل جلاله - فدا کند ، اما همسایه و دوست که تحت تکفلش نیستند پس چگونه میتواند آنان را در حالیکه اختیاری بر ایشان ندارد فدا کند ؟
و اما اگر از وجه محبت نگاه کنیم و بگوییم محبت خانواده و دوست و همسایه را فدای الله - جل جلاله - کند پس باز هم اگر بخواهیم آیات قرآن در مود ارجحیت محبت الله و رسول و رها کردن محبت مخلوق در مقابل محبت الله را ذکر کنیم شاید مجال ذکرش در اینجا نباشد !
ثالثا : وقتی فدا کردن محبت خانواده در مقابل امر الله دستور داده شده پس خود به خود مامور به فدا کردن محبت دوست و همسایه به طریق اولی هستیم ...

آخرین ویرایش:

Maryam

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
12/1/13
پسندها
0
وقتی آدم می خواد خیرات کنه قرآن اول ازش توجه به اقربا رو می خواد مثلا" مرد برای همسر و فرزندان و .. آیا این نشون دهنده ی نگاه تملک آمیزه ؟و از سوی دیگر وقتی به هر کسی نعمتی داده می شه در مقابل وظایف و تکلیفی هم به اون تعلق می گیره چرا در برابر نعمات حرفی ابراز نمیشه ولی در زمان تکالیف و انتظارات این مسایل طرح می شه ؟
از طرفی دیگه باز این مساله به چشم می خوره مرد در تمام عمر باید تامین کننده مخارج همسر و فرزندانش باشه هیچ گاه گفته نشده مرد مسئول خرج همسایه و دوستان تا آخر عمره ، در حالی که کارهای خونه که زنان انجام می دن یه کار فرهنگیه (از طرف فرهنگ شخص به زنان القا شده )نه وظیفه دینی چرا مطرح نمیشه که مرد در تملک خونواده هست ولی وقتی حرف از حقوق مرد میشه مسایل زنان و فرزندان بزرگ نمایی میشه البته منظور من شخص سوال کننده نیست بلکه کسانی هستن که استارت این نوع تفکر رو در جامعه می زنن

آخرین ویرایش:
بالا