Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

توهین رئیس جمهور به نزدیک ترین اصحاب پیامبر(ص)و امام علی(ع)

taha______alone

کاربر فعال و مفید
1/1/70
208
0
روحانی : اگر تفنگ، پول، روزنامه در یک جا جمع شد٬ ابوذر و سلمان هم فاسد میشود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منبع : سخنرانی روحانی از شبکه خبر

اینم ویدیو کلیپ دو دقیقه ایش

http://uplod.ir/dzkm116hikh2/روحانی...مع_شد٬_ابوذر_و_سلمان_هم_فاسد_می-شود.».mp4.htm

مستر پرزیدنت!!
گویا تاریخ را نخوانده ای که خیلی از صحابه در عیش و عشرت و مال و منال و قدرت ،
فقر و آوارگی ، از آن شهر به آن شهر رفتنو ، را برای اسلام به جان خریدند...

فقط برای امثال تو تاسف میخورم که لباس روحانیت را بر تن داری و به بزرگترین شخصیت های اسلام یعنی اصحاب پیامبر(ص)و امیر المومنین(ع) طعنه میزنی...قابــل توجهت : مقام معظم رهبری که از ان دم میزنی و مدام در سخنانت از او یاد میکنی سخن جالبی دارند که میگویند :
مــــــــــــــــا کجا و کمترین و کوچکترین شاگرد های اون ها کجـــــــــــا؟؟؟
مـــــــا کجا و قنبر اونها کجا
من خاک پای آن غلام سیاه حبشی امام حسین هم محسوب نمیشیم.

آخرین ویرایش:

mahan-geo

کاربر خیلی فعال
1/1/70
810
1
روحانی : اگر تفنگ، پول، روزنامه در یک جا جمع شد٬ ابوذر و سلمان هم فاسد میشود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منبع : سخنرانی روحانی از شبکه خبر

اینم ویدیو کلیپ دو دقیقه ایش

http://uplod.ir/dzkm116hikh2/روحانی...مع_شد٬_ابوذر_و_سلمان_هم_فاسد_می-شود.».mp4.htm

مستر پرزیدنت!!
گویا تاریخ را نخوانده ای که خیلی از صحابه در عیش و عشرت و مال و منال و قدرت ،
فقر و آوارگی ، از آن شهر به آن شهر رفتنو ، را برای اسلام به جان خریدند...

فقط برای امثال تو تاسف میخورم که لباس روحانیت را بر تن داری و به بزرگترین شخصیت های اسلام یعنی اصحاب پیامبر(ص)و امیر المومنین(ع) طعنه میزنی...قابــل توجهت : مقام معظم رهبری که از ان دم میزنی و مدام در سخنانت از او یاد میکنی سخن جالبی دارند که میگویند :
مــــــــــــــــا کجا و کمترین و کوچکترین شاگرد های اون ها کجـــــــــــا؟؟؟
مـــــــا کجا و قنبر اونها کجا
من خاک پای آن غلام سیاه حبشی امام حسین هم محسوب نمیشیم.

واکنش دادن به توهین به صحابه گزینشی هست
یعضی ها حقیقت را فدای مصلحت میکنند

Maryam

مدیریت
1/12/13
307
0
اصلا این طور که می گین نیست آقای ماهان
ما گزینشی واکنش نشون نمی دیم بر عکس این شمایین که مذهب ما رو خوب نفهمیدین و هیجانی پاسخ می دی از نظر اهل سنت همه ی اصحاب بری از خطا و اشتباه نیستن اونا هم آدمن و می تونن مرتکب خطا بشن مساله در اینه که توهین چیه ؟ما به سوال پرسیدن غیر مغرضانه هم حتی توهین نمی گیم بلکه از نظر ما اسائه ی ادب و لعن و سب محکومه حالا نسبت به هر کسی از جمله و بالاخص بزرگان دین ...در حالی که تا جایی که من خاطرم هست آقای روحانی همیشه گفتن و الصلاه و السلام علی محمد و آله الطاهرین و صحبته المنتجبین
من نمی دونم ایشان چرا و کجا این حرف رو هم زدن ولی از ظاهر حرف بر میاد که می خوان بگن شرایط بد و محیط بد ممکنه روی هر کسی تاثیر بذاره که این هم با احادیث و آیات قرآنی منافاتی نداره حالا اونوقت ما باید اینجا چی رو نقد کنیم؟!!!!

heravi-abooansar

کاربر فعال و مفید
3/4/13
215
0
اصلا این طور که می گین نیست آقای ماهان
ما گزینشی واکنش نشون نمی دیم بر عکس این شمایین که مذهب ما رو خوب نفهمیدین و هیجانی پاسخ می دی از نظر اهل سنت همه ی اصحاب بری از خطا و اشتباه نیستن اونا هم آدمن و می تونن مرتکب خطا بشن مساله در اینه که توهین چیه ؟

خواهر فکر کنم سخن برادر ماهان در دفاع از تمام صحابه بود و منظورشون این بود که چرا مثلا در برابر توهین به حضرت ابوذر رضی الله عنه واکنش نشان داده شود و در مقابل توهین به بقیه ی صحابه خیر ؟ این طبق شناختی هست که من از عقاید ایشان ( برادر ماهان )دارم و اینکه برای صحابه -رضی الله عنهم- احترام قائلند .
البته من سخنرانی را گوش ندادم و معتقدم بهترین مفسر برای سخن هر شخص خودش هست و اینکه توهینی بوده یا خیر بنده قضاوت نمیکنم...

taha______alone

کاربر فعال و مفید
1/1/70
208
0
واکنش دادن به توهین به صحابه گزینشی هست
یعضی ها حقیقت را فدای مصلحت میکنند

شما که نوشتی بعضی ها عدالت را فدای مصلحت میکنند ،و فقط در برابر بعضی اصحاب واکنش نشان میدهند.

اولا
به شما و امثال شما عقیده شخصی من اصلا ارتباطی نداره که برای کدام اصحاب احترام قائلم و برای کدام نیستم...شما اجازه ای ندارید که درباره عقاید من اظهار نظر کنید
فقط مجازید در خصوص این تاپیک نظر بدید.پس حدود خودتان را بشناسید

دوما
من عهد کردم در سایت هایی که موضع گیری های سیاسی دارند و انتقادات خلاف نظام سیاسی خودشون رو حذف میکنند(خواه طرفداران ال سعود خواه طرفداران نظام ایران) نه شرکت کنم نه چیزی بنویسم.و سایت هایی مثل فیس بوک را که متعلق به هیچ نظام سیاسی نیستند ترجیح میدهم برای تبادل نظر... اما گاهی واقعا مجبور میشوم.کسانی که به علمای شیعه بد ترین افترا ها میبندند یا وارد حریم شخصی کسی میشوند نباید سکوت کرد.

این پستمم تاریخش مال قبل از حذف شدنم به خاطر انتقاد از ال سعوده.لکن دیگر تصمیمی ندارم در سایت های وابسته به رژیم های سیاسی موضوعی برای بحث بزنم یا اظهار نظر کنم.
ادامه دادن این پست هم از سر اجباره...چون موضوعی که خودم متاسفانه بدون داشتن اطلاعات کافی از اهداف سایت زدم.

آخرین ویرایش:

taha______alone

کاربر فعال و مفید
1/1/70
208
0

خواهر فکر کنم سخن برادر ماهان در دفاع از تمام صحابه بود و منظورشون این بود که چرا مثلا در برابر توهین به حضرت ابوذر رضی الله عنه واکنش نشان داده شود و در مقابل توهین به بقیه ی صحابه خیر ؟ این طبق شناختی هست که من از عقاید ایشان ( برادر ماهان )دارم و اینکه برای صحابه -رضی الله عنهم- احترام قائلند .
البته من سخنرانی را گوش ندادم و معتقدم بهترین مفسر برای سخن هر شخص خودش هست و اینکه توهینی بوده یا خیر بنده قضاوت نمیکنم...
پس با این منطق شما حقی ندارید به مجالسی که لعن خلفای راشدین میکنند انتقاد کنید چون بهترین مفسرشان خودشان هستند

دوما کسانی که میگویند اقای روحانی حرف بدی نزده و توهینی در کار نبوده پس همطرازان ابوذر و سلمان یعنی خلفای راشده که مثل این دو نفر از صحابه پیامبر(ص) بودند فاسد بودند!!!!!
چون هم قدرت داشتند هم مال و سلاح و هم حکومت!!! پس متوجه میشویم که هر حرفی را نباید گفت

heravi-abooansar

کاربر فعال و مفید
3/4/13
215
0
پس با این منطق شما حقی ندارید به مجالسی که لعن خلفای راشدین میکنند انتقاد کنید چون بهترین مفسرشان خودشان هستند
دوما کسانی که میگویند اقای روحانی حرف بدی نزده و توهینی در کار نبوده پس همطرازان ابوذر و سلمان یعنی خلفای راشده که مثل این دو نفر از صحابه پیامبر(ص) بودند فاسد بودند!!!!!
چون هم قدرت داشتند هم مال و سلاح و هم حکومت!!! پس متوجه میشویم که هر حرفی را نباید گفت
فرق است برادر عزیزم بین لعن آشکار که جزو رفتار ثابت کسی شده باشد با یک سخن که برای یکبار بر زبان کسی جاری شود آنهم سخنی که منظور شخص شاید چیزی جدا از برداشت ما باشد ... من هم میگویم اگر واقعا قصد شخص توهین باشد مسلما جرم هست .

Pesare Aftab

کاربر فعال و مفید
درود گوگولیای من

طاها دعوا دوس داری عزیزم

خو با حرف آخر ابوناصر خیلی موافقم
چون بقولشون بین لعن و نفرین و ناسزا گوئی همیشگی و یک مثال که اونم برا یکبار بخاطر تفهیم جمله ای برا مخاطبین بیان بشه از زمین تا آسمان فرقه

البته من زیاد درمورد دین و این چیزا خوشم نمیاد بحث کنم و دوس هم ندارم و ملا و آخوند هم نیستم ولی خیلی منطقی بود پاسخ ابوناصر

بالا