Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

اولین مکتبه شامله فارسی اهل سنت

• نویسنده موضوع faezin
  • تاریخ شروع

faezin

مدیریت
Administrator
1/6/13
1,167
1
فی ارض الله
اولین مکتبه شامله فارسی اهل سنت

همهی شما عزیزان آوازهی نرمافزار المکتبه الشامله را شنیدهاید و بسیاری از شما آن را در سیستم خود نصب کردهاید و از آن استفاده مینمایید.امروز برای شما نسخه فارسی آنرا با بیش از ۱۰۰۰ کتاب فارسی و ۷۰۰ مقاله ی اسلامی آماده کرده ایم.این مکتبه شامله نیاز به نصب شدن ندارد با کلیک بر روی شامله می توانید از آن استفاده کنید فقط فایل را از ملف زیپ خارج کرده، سپس قابل استفاده خواهد بود، چنانچه ملف شامله قابل باز شدن نبود بر روی ستاپ کلیک کرده وعملیات نصب را انجام دهید.

مشخصات

سلام علیکم ورحمة الله

به نظرم این مکتبه اگر توجّه درست بالایش صورت نگیرد، ناکام است.

من هر دو عربی و فارسی را در سیستمم دارم، زمانیکه به نت وصل میشم مکتبهء فارسی به شکل اتوماتیک کتابهای عربی را بدون آنکه من بخواهم دانلود می کند.

منکه کتابهای عربی را در دیگرش آپدیت دارم.

اگه دوستان با مسئولین این برنامه در تماسند ، لطف کنند با خبر شان کنند.

از من گفتن بود.

با تشکر

آلبانی

کاربر فعال و مفید
4/15/13
458
0
سلام علیکم ورحمة الله

به نظرم این مکتبه اگر توجّه درست بالایش صورت نگیرد، ناکام است.

من هر دو عربی و فارسی را در سیستمم دارم، زمانیکه به نت وصل میشم مکتبهء فارسی به شکل اتوماتیک کتابهای عربی را بدون آنکه من بخواهم دانلود می کند.

منکه کتابهای عربی را در دیگرش آپدیت دارم.

اگه دوستان با مسئولین این برنامه در تماسند ، لطف کنند با خبر شان کنند.

از من گفتن بود.

با تشکر

علیکم السلام ورحمة الله وبرکاته.
برادر مسلم، مکتبه برنامه ای با پلتف فرم خاص و قابلیت حذف و اضافه ی کتب است.
ظاهرا کسانی که مکتبه ی فارسی را درست کرده اند، اول همه ی کتب عربی آن را حذف کرده، و سپس کتب فارسی را به آن اضافه کرده اند.
یعنی برنامه در اصل همان مکتبه ی عربیست. به همین خاطر شما به محض اینکه برنامه را باز کنید، اگر به اینترنت مثصل باشید، کتبی که سایت «
المکتبة الشاملة » به برنامه اضافه می کند، بعد از تایید شما، به مکتبه اضافه می شود.

بالا