Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

إنا لله و إنا اليه راجعون(درگذشت پدر بزرگوار برادر صدیق)

Ghoraba7402

کاربر فعال و مفید
11/27/13
196
0
بسم الله و الحمدلله و الصلاه و السلام علی خیر الانبیاء و بعد
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
هی الدنیا و رب البیت تفنی
پدر بزرگوار برادر صدیق به رحمت الهی پیوستند. . .البقاء لله!

آخرین ویرایش:

عاطفه

کاربر فعال و مفید
4/24/13
417
0
انا لله و انا الیه الراجعون
هم به کاک صدیق و هم به هر کس که عزیزشو از دست داده تسلیت میگم
خدا صبر بده ......... آمین

faezin

مدیریت
Administrator
1/6/13
1,167
1
فی ارض الله
انالله واناالیه راجعون
همه ما از سوی خدا امده ایم وبه سوی او باز خواهیم گشت.
برای ایشان از خدای متعال مغفرت و برای بازماندگانشان اجر و صبر مسئلت داریم.
روحشان شاد

Ghoraba7402

کاربر فعال و مفید
11/27/13
196
0
هی الدنیا و رب البیت تفنی
أحبتنا شممنا المسك فيهم
و نور الوجه لم يبدو حزینا
كأن الجنان قد نادت و قالت
هلمو يا ساكني السكينا
رحمه الله رحمة واسعة
xcxcxcاسئل الله أن يجعل الجنة مثواهxcxcxc

Maryam

مدیریت
1/12/13
307
0
سلام و رحمت الله و برکاته
انا لله و انا الیه راجعون چی بگم شوکه شدم هر چند مرگ حقه ولی هر بار که عزیزی میره باز هم به سختی ما رو تکون می ده و انگار که خوابیم و با یاد مرگ بیدار می شیم برادرم از ته دل تسلیت می گم به خودتون و خونواده محترمتون و از الله متعال برای شما صبر و برای عزیزتون بهشت برین رو آرزومندم

tafgah

کاربر فعال و مفید
1/1/70
186
2
سلام

تسلیت عرض میکنم خدا رحمتشون کنه.

از الله میخام جایگاه ابدی پدرت بهشت باشه و الله به شما و خونواده ت صبر بده.
در برابر تقدیر الهی چارهای جز تسلیم و رضا نیست خداوند قرین رحمتش فرماید اللهم آمین

kamali

کاربر مفید
2/21/13
1,081
0
سلام
من هم از طرف خودم و خانواده بزرگ فایزین در گذشت پدر بزرگوارتان را بهتون تسلیت میگم برادر صدیق
و برای شما از خداوند صبر و برای ان مرحوم طلب آمرزش مینمایم خداوند متعال به شما و خانواده تان صبر عنایت کند
آ مین

آلبانی

کاربر فعال و مفید
4/15/13
458
0
أَعْظَمَ اللَّهُ أَجْرَكَ، وِغِفِرِ لِمَیِّتِکَ، وَأَلْهَمَكَ الصَّبْرَ، وَرَزَقَنَا وَإِيَّاكَ الشُّكْرَ
الله جنة الفردوس جایگاهش قرار دهد.

sh-mr

Member
بانام و یاد خدا

عرض سلام دارم خدمت همه ی شما عزیزان و خدای متعال در برابر این همدردی و همراهی تون که با برادر صدیق در اینجا داشتین خیر و پاداش و سعادتی زیبا و درخشان به یکایکتون عطا فرمایید
ما فرزندان در مسیر رشد و تعالی که پیش رو داریم از افراد بسیاری اثر می پذیریم و تحت تأثیر دیده ها و شنیدههای بسیاری قرار میگیریم. همه ی آنهایی که اطراف ما هستند و به نحوی در ما اثر دارند جایگاه مدل و الگوی ما قرار میگیریند. قطعا یکی از این اشخاص جایگاه پدر هست و پدر از همه ی آنها مهمتر ومۆثرتر است و این اهمیت و تأثیر از سن کودکی، نوجوانی، جوانی و تاااااا زمانی که پدر در قید حیات هست همچنان بر جای خویش است. و حتی بعد حیات این نقش بزرگوار ،باز ما فرزندان به واسطه ی تربیت این پدر هست که دارای جایگاه در جامعه هستیم. بنابراین من خودم به شخصه روی این موضوع بسیار مقید هستم و جا داره از اینجا تشکر کنیم از پدر بزرگوار دوست و برادرمون جناب صدیق، ان شاالله ایشون دارای جایگاه و شخصیت والایی بودند که موفق شدند عزیز بزرگواری چون جناب صدیق تربیت کنند و اینطور متین و صبور و دیندار (ان شاالله) تحویل جامعه بدند و همه ی ما وظیفه خود بدونیم از خدای متعال برای این بزرگوار طلب مغرفت و عفو بخشش کنیم /
جناب صدیق عزیز، صمیمانه عرض تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید و خواهش میکنم بنده رو هم شریک غم بدونید و از الله متعال برای این پدر عزیز بخشش و مغفرت طلب میکنم و برای شما دوست عزیز هم صبر و بردباری از خدای بزرگ میخواهم.
کاش و هزاران کاش موقعیت فراهم می بود حضورا خدمت میرسیدیم امااااااااااااااا چه کنیم که (بماند)

بااحترام به شما

عبدالمجید

کاربر فعال و مفید
1/1/70
231
0

برادر بزرگوار و عزیز (صدیق) درگذشت پدرتون را به شما و خانواده محترمتون تسلیت عرض میکنم

خداوند ایشان را مورد رحمت خود قرار داده و به خانواده محترم صبر و اجر عنایت بفرماید

الهم ارحم موتان&#1.jpg

abdollah

Well-known member
3/24/13
51
0
السلام علیکم ورحمت الله و برکاته

برادر عزیز و خوبم صدیق جان

بسیار ازین خبر متأثر و متاسف شدم

تسلیت بنده رو پذیرا باشید

اعظم الله اجرکم احسن عزاءکم و غفر لمیتکم

ان لله ما اخذ و له ما اعطی و کل شئ عنده باجل مسمی فلتصبر ولتحتسب

الله به شما و خانواده عزیزتون اجر جزیل و صبر جمیل عطا بفرماید

آمین یا رب العالمین

ghotb.net

Active member
12/21/14
43
0
Kermanshah
سلام علیکم و رحمة الله

برادر صدیق تسلیت عرض می کنیم، خدایش رحمت کند..
پوزش اگر دیر خدمت رسیدیم، حقیقتا در جریان نبودیم.

بالا