◄◄صندلی داغ ◄ خواهر tafgah

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2

این یعنی چی اونوقت ؟zxzxzx

یعنی اجازه هست سوال بپرسی؟zxzxzx

اگه میگفتم نه نمیپرسیدی ؟! یعنی ممکنه کسی اینجا دلش بیاد سوال نپرسه؟( یهویی همه فعال شدن برا سوال پرسیدن) zxzxzx

مگه شما مدیر نیستید ؟ من اعتراض دارم منو فریب دادن واسه نشستن رو صندلی لطفا رسیدگی کنید تا کار به کودتا نکشیده zxzxzx

ئه ستیره

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
دیر حرفتو دیدم جواب دادم سوالا رو ولی سخت نبودا الکی ترسیده بودم از سوالای تو اسونتر بود.zxzxzx

اینش برام جالبه که تنها تو در این سایت گفتی برو رو صندلی بشین خودم هواتو دارم سوالای خیلییییییییی آسون میپرسم ولی سوالای تو از همه سختتره.
zxzxzx

jhjhjhjdlhf;dab 00piokop
اهل بازی هستی؟ وقتی میبینی چند نفر بازی میکنند قند تو دلت آب میشه؟cbn

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
سلام علیکم

وعلیکم السلام برادر خوبم . خیلی خوشحالم کردی که اومدیو سوال پرسیدی
xcxcxc

اکثرا اینجا نیستم ولی گفتم سوالمو بپرسم

کار خوبی کردی که اومدی . سوال پرسیدنت هم کاری مایل به خوبیه .

در هر صورت از اومدنتون خیلی خوشحالم و ممنونم

1-هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟

بازم ترین! نمیدونم کارای که برام هیجان داشته زیاد بودن مثله پوشیدن لباس کوردی سنندجی برای اولین بار و رفتن به یه مراسم بزرگ خانوادگی چند روز پیش . سفر کردن شهربازی رفتن یا وقتی که برای اولین بار رانندگی کردم که برام خیلی وحشتناک هم هست.(از ماشین و رانندگی کردن بدم میاد) از میان همه این هیجانات انتخاب ترین برام سخته

2-دوس داشتی کی باشی که الان نیستی ؟

هیچ کس. چون فقط دوست دارم خودم باشم که هستم.

3-اگه بخوایی یکیو از زندگیت delet کنی ، اون کیه ؟

من برای حذف کردن کسی از زندگیم خیلی سختگیرم یعنی دوست ندارم هیچ کس رو تحت هیچ شرایطی حذف کنم. اما کسیکه بهم بی احترامی و ظلم و ناحقی کنه و بدون اینکه پشیمون باشه بر این ناحقی اصرار داشته باشه حذف میکنم.

4-مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟

اغلب میگه تا جایی که میتونی از بحث کردن دوری کن. ولی نصیحتی که بیشتر و بهتر از بقیه نصیحتاشون به یاد دارم اینه که موقع دعوا کردن حتی اگه حق با تو هم باشه دعوا نکن سکوت کن و چیزی نگو و تا جاییکه میتونی دوری کن.هرکی میخواد بد باشه بزار باشه ولی تو بد نباش و موقع عصبانیت هیچ کاری نکن و هیچی هم نگو چون شاید از کاری که کردی یا چیزی که گفتی پشیمون بشی و نتونی جبرانش کنی

5-یه جوک بگو!!!

ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻭﺿﯿﻌﯿﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﮑﯿﻢ ﻗﺸﻨﮕﻪ …
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ از بانک واسم ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺎﺩ ﺁﺧﺮﺵ ﻫﻢ ﯾﻪ ﺧﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺦ ﻧﻮﺷﺘﻪ iuiuiui

6-بدون شعاربگوهدفت از زندگی چیه؟

قدم برداشتن برای رضایت الله و بعد پیشرفت کردن.
qwqwqw

7-مرغ.بندکفش.دستشویی.خواستگاری.کاپشن.ماکارونی.آسمان.عشق.

خو اینا رو چیکار کنم نظرمو اگه میخای به به چه چیزای خوب و جالبین
ashdio

8-نظرت درباره ی ادامه ی تحصیل "زگهواره تا گور"چیه؟دوست داری تا کجا ادامه تحصیل بدی؟

نظرم خیلی مثبته . از تحصیل کردن تا اخر عمر لذت میبرم . اینکه تا کجا ادامه تحصیل بدم شاید بخاطر شرایط یه مدت مجبور بشم از تحصیل کردن دست بردارم ولی بعد که شرایط درست بشه ادامه خواهم داد.

9-اگه یه نفر رو دوست داشته باشی اولین بار که باش رو در رو شی چیکار میکنی؟

تا میتونم میزنمش که بدونه چه سعادتی نصیبش شده
zxzxzx خب همه با خوشحالی و شاد باهاش صحبت میکنن دیگه منم همینطور

10-دوست داشتی چه سوالی ازت پرسده بشه که نشده؟ خدا رو چقدر دوست داری؟ چه احساسی داری ؟ (جوابش سخته دیگه خودم این سوالا رو پرسیدم لطفا کسی نپرسه
ashdio)

این ده تا هم تموم شد کاش بیشتر بودن :D

خداروشکر

slkdhfb9ps

به نقل از وبسایت بقلی

کدوم سایت سمت راستی یا سمت چپی؟

ممنونم برادر موفق و موید باشی
xcxcxc

تافگـــــه

آخرین ویرایش:

ئه ستیره

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
9-اگه یه نفر رو دوست داشته باشی اولین بار که باش رو در رو شی چیکار میکنی؟

تا میتونم میزنمش که بدونه چه سعادتی نصیبش شده
zxzxzx
خب همه با خوشحالی و شاد باهاش صحبت میکنن دیگه منم همینطور

خدا بهم رحم کنه
odhfpashdio​

zohreh

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
سلام علیکم خواهر تافگه عزیز و خسته نباشی .چند تا سوال داشتم خدمتتون .

1. بهترین خاطره زندگی ات چی بوده؟
2. توی زندگی چه کسی برات از هر کس عزیزتره؟
3. کلا نظرت نسبت به مسئله ازدواج چیه؟
4. از اینکه کورد هستی چه احساسی داری؟
5. چه چیزی بیش از هر چیز تو رو ناراحت میکنه ؟
6. اگه بگن یه آرزو داشته باش تا همین الان برآورده بشه ، چی میگی؟
ممنونم از اینکه وقت میزاری.

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
خواهران و برادران چرا صندلی در حال سرد شدنه؟!!!!!!sw gs

تو چیکار به خواهران و برادران بزرگوارم داری لابد کار دارن بزار به کاراشون برسن jkjk

gqwreتافگه عزیز حالت چطوره؟ خوبی؟ زور سپاس خوشکه گلکم الله رو بینهایت شکر خوبم
خوش میگذره؟
اگه شما کاری به کار خاهران و برادران بزرگوارمون نداشته باشی بله خوش میگذره sjkhvskdf
سری دوم سوالاتم:ashdio

بفرمایید در خدمتم
zxzxzx

1-
چطوری به محیط دینی فضایمجازی کشیده شدی و با سایت های بیان و نوگرا آشنا شدی؟

اولین بار برادر یکی از دوستای صمیمی دبیرستانیم که اهل دین هستند سایت نوگرا (به عنوان یه سایت دینی که بیشتر کاربرا کورد هستند) رو بهم معرفی کرد. اولین بار که سایت نوگرا رو باز کردم هیچ وقت فراموش نمیکنم. تمام شب رو بیشتر مطالب سایت رو با اشتیاق خوندم و ازینکه با سایتی دینی با عقاید اهل سنت اشنا شده بودم خیلی هیجان زده بودم.یادمه یکی ازون مطالب درمورد یک مانکن بود که مسلمان شده بود. این مطلب بیشتر از بقیه خوشم اومده بود. با سایت بیان هم از طریق همین صندلی داغ آشنا شدم.اولین بار که صندلی داغ رو در بیان گذاشته بودن، از من که بیشتر به نوگرا میرفتم خاستن برمو دراولین صندلی داغشون سوال بپرسم.و با خوندن صندلی داغ با سایت بیان هم اشنا شدم.

2- تا حالا شده دل کسی رو از خودت برنجونی؟ برای جبرانش چیکار کردی؟ بله تا حالا شده کسی از دستم ناراحت بشه اگه مقصر باشم معذرت خاهی میکنم اگر مقصر نباشم سعی میکنم اول طرفو با محبت و شوخی از ناراحتی دربیارم بعد اگه لازم بود براش توضیح بدمو دلایلمو بگم.

3- احساس کردی مرگ در یک قدمیت قرار گرفته؟ اون لحظه چیکار کردی؟ بله یه بار . اولش ترسیدم به این فکر کردم که اماده نیستم ولی بعد مشتاقش شدم.کار خاصی نکردم مثله همیشه با الله حرف زدم.

4- فکر میکنی مهمترین وظیفه ت در قبال دینت چیه؟ به نظرت وظیفه ت رو در حد توانت انجام دادی؟

به نظر من مهمترین وظیفه ام اینه منی که ادعای دینداری و مسلمانی دارم باید به نحو احسن به دینم عمل کنم. اونقدر به دین کامل و به خوبی در زندگیم و خودم عمل کنم که دیگران از دیدن خوبی و کامل بودن و زیبایی دین در زندگی به سمت دین بزرگ اسلام کشیده بشوند.یعنی با خوب عمل کردن به دستورات الهی دین رو به دیگران نشون بدم نه فقط با حرف. مثلا خانم ها به زیبایی خیلی اهمیت میدهند این یه ویژگی ذاتیه و متوجه شدم تعدادی از خانما با اینکه معتقد به دین اسلام هستند ولی چون فکر میکنند با حجاب زشت میشوند از داشتن حجاب دوری میکنند. من هم وقتی میخام به یه مجلس برم سعی میکنم حجابم طبق دستورات الله باشه ولی مرتب و جذاب به نظر خانما برسه که خانم ها از حجابم خوششون بیاد.
تقریبا ولی توانم بیشتر ازینی که انجام دادم هست و من خودم از میزان عمل کردنم به وظیفه ام راضی نیستم.(واااااااااااای هنوز شش تا سوال مونده
jkl)

5- اگه پیامبر صلی الله علیه رو زیارت کنی دوست داری چی بهشون بگی و چی بهت بگن؟ اووووووو کلی حرف دارم براشون. دلم میخاد همه سوالامو در مورد خودشون ازشون بپرسم. دلم میخاد از خودشون از زندگیشون از دلشون برام بگه. دلم میخاد درمورد الله برام بگه.دلم میخاد دقیق همه کارا و رفتاراشونو از نزدیک ببینم.خیلی خیلی زیاد مشتاق دیدنشونم.qwqwqw

6- تمامی صحابه پیامبر برامون بسیار عزیز وتاج سرمون هستند اما از شخصیت و فعالیت کدوم یک از این بزرگوارن خوشت میاد؟و کدوم یک از رفتارهای این بزرگواران رو واقعا در زندگیت به کار بردی؟همشون برام خیلی عزیز هستند ولی بیشتر از حضرت عثمان رضی الله عنه . خب رفتار این بزرگواران هم مطابق دین اسلامه و من به عنوان یه مسلمان هم سعیم بر اینه طبق دستورات الله زندگی کنم.ولی چیزی که من ازین بزرگواران بیشتر به یاد دارم از حضرت ابوبکر بخشش از حضرت عمر قاطعیت از حضرت عثمان حیا و از حضرت علی شجاعت.

7- کدوم یک از علما رو دوست داری؟ من زیاد علما رو نمیشناسم و بیشتر بر آیات قران و احادیث تاکید دارم. چندتا از سخنان ابن تیمیه خوندم که برام خیلی خیلی ... جالب و خوندنی بود و تعدادی از سخنرانی های ماموستا کریکار و محمدصالح پردل هم شنیدم که واقعا شنیدنی و اگاهی بخش و تاثیر گزاره .اخرین بار هم یه سخنرانی درمورد صبر و توکل شنیدم که اسم ایشون رو فراموش کردم ولی سخنرانی ایشون هم خیلی تاثیر گزار بود.

8- گفتی تو نوشتن دلنوشته های ادبی مهارت داری بهترین دلنوشته ت رو که از همه بیشتر دوسش داری برامون بنویس

این سوالتو اگه اجازه بدی اخر همه جواب بدم اگرم نه فردا جواب میدم

9- بهترین دورانی که تو زندگیت داشتی کی بوده؟ دوران بچگیم. تو یه خونه بزرگ در اصل هشت تا بچه بودیم که باهم زندگی میکردیم گاهی با اومدن عموزاده های دیگه به پونزده تا بچه هم میرسیدیم. دوران خیلی خوبی بود

10- دوران بچگیت بازیگوش بودی؟ اگه بازیگوشی میکردی یکی رو برامون تعریف کن
بله بازیگوش بودم ولی از بس قیافه مظلومی داشتم و پیش بزرگترا هم خیلی اروم بودم کسی بهم شک نمیکرد که من یه جای دیگه یه اتیشی سوزوندم.
بازیگوشیام زیادن . ماشاءالله ما تعدادمون تو خونه زیاد بود واسه همین غذا رو حساب کتاب یعنی تقریبا به تعداد پخته میشد. منم هم گاهی با پسر عموم از قابلمه گوشت برمیداشتیم (یعنی میدزدیدیم ولی بهتره بگم برمیداشتیم ) هر بار کتک رو پسر عموم میخورد منم مظلوم یه گوشه وایمیستادم البته ی بارم من در حین ارتکاب به جرم دستگیر شدم یه کتک مختصری هم خوردم. یه پارک کنار خونمون بود وقتی بهار میشد نگهبان پارک باغچه ها رو از اب پر میکرد تا بچه ها نرن روش بازی کنن ما هم میرفتیم و اب بازی و گل بازی میکردیم هربار نگهبان سرمیرسید و دنبالمون میکرد ما هم فرار میکردیم بعد هم دزدکی میرفتیم توخونه. خونه بزرگ بود چهار پنج تا نیم وجبی گل آلود دزدکی خودشونو به اتاقشون برسونن کمی سخت بود گاهی در اواسط راه گیر میفتادیمو کتکی از بزرگان عزیز میخوردیم.ولی ماشاالله به آینده سازان مملکت که با وجود اینکه متنبه میشدیم ولی همچنان بر این تفریح سالممون تاکید داشتیم و فرداش باز روز از نو روزی از نو.

piokop

پس کو سوال ده سری اول ؟ اول خاستم یادت نندازم از بس سوالاتت سختن بعد دیدم اینهمه سوال نفسگیرو جوابیدم اینم روش 74111

دستت درد نکنه خاهر عزیزم واقعا خسته نباشیqwqwqw zxzxzx

تافگــــه

آخرین ویرایش:

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
سلام علیکم وعلیکم السلام برادر بزرگوارم

نه نیستش فراری شد فکر کنم
نخیرم هستم من فرار کنم !!!!!! عمرااااااااا
jhjhjhj (مگه میشه از دست شماها فرار کرد مجبورم جواب بدم ksdubvois)

سری اول سوالات

مدیر صندلی داغ کجایی که من با این بدعت بشدت مخالفم توی قوانین حرفی از چند سری نزدید فقط گفتید ده تا سوال تازشم قرار بود یه بخشنامه بیاد که نفری یه دونه سوال که جناب مدیر گرامی سوال سخت خودشو پرسیده بود. من اعتراض دارم (حالا نه که خیلی به اعتراضات من رسیدگی میشه!!! اگه اگه اگه به اعتراضمم رسیدگی کنن بعد صندلی داغ من رسیدگی میکنن
zxzxzx)

بنده سه سری سوال ده تایی میپرسم ، ان شاءالله که خواهرمون موفق باشند.
jhjhjhj

برادر باور کن من راضی نیستم اینهمه خودتونو تو زحمت بندازید همین ده تا سوالتون که هر سوال خودش ده تا سوال توشه (مدیر خودش قوانین صندلیو دور میزنه
zxzxzx) واسه من یه دنیاست دیگه لازم به سری های بعدی نیست من ناراحت نمیشم اگه نپرسید هیچ اشکالی نداره مدیری سرت شلوغه شرایطتون رو درک میکنمiuiuiui
ان شاءالله شما هم در همه امور موفق باشید
xcxcxc

1-فکر ميکني تا اين لحظه که عمر از خدا گرفتي به خواسته هايي که تو ذهنت بوده رسيدي؟

نه و هزاران شکر بابت همه رسیدن ها و نرسیدن هام.

2- چقدر به اشتباهات گذشته فکر مي کني؟چقدر نگران آينده هستي؟

اشتباهات گذشته و اینکه بابت این اشتباهات وقت گذاشتم و شاید به جز وقت خیلی چیزای دیگه ایی رو براش گذاشتم و یا اینکه بعضی از اشتباهات هیچ وقت جبران نمیشند خیلی ناراحتم میکنه. درمورد نگران از آینده اگه درصدی بگم حدود بیست درصد نگرانم.

3- چند جمله رو میگم ادامش رو شما بنویسید . این یک سوال محسوب میشه دیگه !!!!
zxzxzx

الف ) چرا وقتی آدم تنها میشه ...... دلتنگی میاد سراغش یا دلتنگ الله میشه یا دلتنگ دلبستگیای تو زندگیش.

ب ) زيباترين احساس لحظه اي است که.......حس میکنی الله دوست داره و همجوره پیشته و تحت هیچ شرایطی نمیخاد تنهات بزاره.

ج ) وقتی بچه بودم ............ مثل همه بچه ها پاک و بی گناه بودم و هیچ وقت آرزوی بزرگ شدن رو نداشتم .

د ) همیشه دوست داشتم ....... و دوست دارم که با عشق به الله مطابق با دین اسلام زندگی کنم.

ه) امکان داره آدم توی زندگی.........با مشکلات و اتفاقات زیادی روبه رو بشه اما باید با صبر توکل و امید و درایت این ها رو پشت سر بگذاره . یه جایی خوندم که صبر حلال همه مشکلاته.

4- لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین؟

انجمن خودمون:

یه خونه بزرگ که همه ما خاهران و برادران ایمانی در آن زندگی میکنیم . بهم یاد میدیم از هم یاد میگیریم و جمعی ابدی رو تشکیل دادیم همین اینجا هم دنیای دیگه ان شاءالله همه در کنار هم خاهیم بود.

زندگی :

سختترین معمای هستی

ایمان:
باور قلبی هر آدم

صداقت: یک مانع خوب برای به سمت گناه کشیده شدن ولی کافی نیست.

5-این منم نه من منم اگر منم عجب منم رو چجوری معنی میکنی؟

وقتی بار اول خوندم دور از جون شما گفتم خل شدی و قصد خل کردن منو داری با این سوالت . ولی بعد که برای بار دوم خوندم برام معنیش اینه که شخص خودشو اونطور که هست نمیشناسه (یعنی هنوز پی نبرده چه اعجوبه اییه بعد که میفهمه کلی شگفت زده میشه
iuiuiui)

6- تا حالا دل کسي رو شکستي(خواسته يا ناخواسته، طوري که خودت مطلع بشي)اگه جواب اره هست چند بار پيش اومده؟فکر میکنی دل شکستن سختره یا یکی دلت رو بشکنه ؟؟؟

دل شکستن رو نمیدونم ولی شده کسیو بشدت از خودم برنجونم ولی ناخاسته بوده. تنها یکبار خاسته بود که اونم بشدت از ظلمی که بهم کرده بودن و روش پافشاری میکردن عصبانی بودم.

اولی سخته و دومی دردناک . گاهی اونقدر دردناک که شاید ادم هزاران بار از ته دل ارزوی مرگ داشته باشه. ولی دلشکستن خیلی سختتره.الله عادله و مواظب همه انسان هاست. هر انسانی با هر نیت خوبو بدی دل کسیو بشکنه تا وقتی دلشکسته حلالش نکنه خداوند ازش نمیگذره و باید تاوان بده.دل شکستن تاوان داره.

7- زندگي را براکسي که همه ي اميدش را از دست داده و فقط براي گذران عمر شايد کارهايي ميکنه چطوري تعريف مي کني؟

این سوال منو یاد سایت بیان و تافگه انداخت.یادش بخیر. کسی که امیدی نداره یعنی از خدا دوره و تنها با حرف زدن از عظمت و مهربونی و عدالت خدا میشه نور امید رو در دلش زنده کرد و دلش رو با یاد خدا ارام مطمئن ساخت.

8- چی باعث رنجشتون میشه ؟ ناحقی و ظلم و اصرار بر آن

چی خوشحالتون می کنه ؟ محبت و صمیمیت واقعی

چی متعجبتون میکنه ؟ دیدار ناگهانی با یکی از اعضای سایت

چی میخندونه شما رو ؟ بازیگوشی و شیطنت و دیدن خنده ی عزیزانم

9- از کجا آمده اي آمدنت بهر چه بود ؟ من از این شعر خیلی دوست دارم ،آدم میتونه کلی برداشت ازش داشته باشه برداشت شما از این شعر چیه؟؟؟

از یه دنیای روشن از پیش خدای بزرگ به یه دنیایی اومدم که تاریکی و روشنی ، خوب و بد ، سخت و اسان، غم و خوشحالی در آن امیخته است. امده ام تا امتحاناتمو بدم و ان شاءالله با سربلندی به پیش خدای بزرگ باز گردم.
qwqwqw

10-عمر خیلی زود میگذره دوست داری وقتی پیر میشی چیا بدست اورده باشی ؟اونچیزایی که اونوقت برات مهم میشن حالا هم برات مهمن ؟

یک عمر زندگی خوب و بدور از بی انصافی و ظلمو بدی تو دستم داشته باشم. برای من لذت بخشترین بخش دوران پیری داشتن نوه ام خیلی دلم میخاد زود پیر بشم ببینم نوه هام دورمو گرفتن iuiuiui
بعضی چیزا اره هم الان مهمن هم اونموقع ولی بعضی چیزا نه

پیشاپیش تشکر

خاهش میکنم و ممنون بابت سوالات . خسته نباشی 23 تا سوال پرسیدی خداقوت برادرم zxzxzx

با متخلفین از قوانین با جریمه برخورد میشه؟
bvbvbv

تافگـــــه
[;[;[;

آخرین ویرایش:

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
سلـام بر جد بزرگوار. اینقد از دیدنت خوشحالم که قابل وصف نیست. خیلی خیلی ... زیاد خوش اومدی برادر خوبم . yuyuyu

شنیدید میگن گذر پوست به دباغخونه میفته ؟
حکایت این tafgah است که بعد سه سال ونیم که من رو نشوند روی صندلی داغ یهویی من بیام توی این سایت وببینم خودش نشسته روی این صندلی

بله مگه جنابالی یادت نیست منم نشوندین رو صندلی داغ خوب خوب یادمه اونوقتی که داشتم سوالای شما رو جواب میدادم توی رووم به بقیه گفتم به نظر شما برادر ابراهیم مستحق اعدام هست یا نه؟ داداش سید سایت بیان هم خوب یادمه گفت کاملا حق با تویه راحت راحت باش میتونی اونو بکشی خفش کنی و اعدامش کنی بدو بیراه هم خاستی میتونی بهش بگی. iuiuiuizxzxzx

اول سلام وسال نوت مبارک خواهر بیمعرفت من

وعلیکم السلام و سال نوی تو و خونواده بزرگوار و عزیزت هم مبارک بابابزرگ.yuyuyu

سوالها رو شروع میکنم ازت بپرسم

اخه بعد اینهمه مدت اینجوری ادم حال خاهرشو میپرسه ؟ با سوال پرسیدن؟ اخه کجای دنیا اینجوریه؟ اینهمه تاپیک ، باید راست بیای اینجا اونم با سوال حالمو بپرسی؟ بفرمایید zxzxzx

1-اصلا فکر میکردی من توی صندلی داغت ازت سوال بپرسم؟

هیچ وقت فکر نمیکردم بیای.ولی وقتی دیدم سوال پرسیدی خیلی ذوق کردم و خوشحال شدم. yuyuyu

2-الان که من دارم ازت میپرسم چقدر خوشحالی؟ یه نقطه o;npo;sw gs

3- یه خل و چلتر از خودت پیدا کردی یا با شرکت ترشی سازی مهرام قرارداد بستی؟

خاستم قرار داد ببندم ولی گفتن خل و چل زیادن باهات قرارداد نمیبندیم. 74111

4- یادت مونده من به صندلی داغ چی میگفتم؟ خر شیطون p[p[p[

5-بچه های این سایت رو که من نمیشناسم اونهایی که میدونی من میشناسم رو بنویس و توی یک کلمه در موردشون نظر بدع البته به اضافه ی خودم و bikhialgirl سایت بیان

وقتی در سایت بیان رو صندلی داغ نشسته بودم دقیقا رو همین سوال تو نفسم درنمیومد از بس من کاربرا رو توصیف کرده بودم همه رو یکی میدیدم. من نمیدونم کیا رو میشناسی خودت بیا ببین کیا رو میشناسی

اما در مورد بیخیال دلم میخاد دوباره ببینمش باهاش حرف بزنم ببینم اون حالش چجوریاست (البته بایدم حالش خوب باشه اگه نباشه به جای من یه دونه بزنش اینجوری slkdhfb9ps) خیلی مهربون پر انرژی و یادمه خیلیم با درک و فهم الله حفظش کنه

تو هم یه پیرمرد مهربون بازیگوش پر انرژی با معرفت یکی از بهترین برادرای ایمانیم که دارم.(امیدوارم اعتماد به سقفتو الان نداشته باشی و فک نکنی از من جوونتری
zxzxzx)

6- لیسانستو گرفتی؟

نه یه ترمم مونده تموم شم .

فعلا اینهارو جواب بده تا بعد سابی فکر کنم چه سوالهایی بپرسم حالت رو بگیرم

عمرا اگه بتونی حال منو بگیری حالا با خونواده محترمه هم هی بشینینو به سوالا فکر کنید

واقعا ازینکه اومدی خوشحال شدم امیدوارم همیشه خوشو خرمو خوشبخت و سلامتو موفق باشید برادر بزرگوارم

سلام منو به خونواده برسون

تافگــــــــهyuyuyu

آخرین ویرایش:

ئه ستیره

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
السلام علیکم خواهر تافگه عزیزxcxcxc
وققتت بخیر امیدوارم اوقات به کامت باشه
بابت زود جواب دادن سوالها ازت خییییلی ممنونم خیلی زحمت میکشی یه جایزه پیشم داری
images.jpg
امیدوارم زیارت خداوند متعال و رسول اکرم صلی الله علیه نصیبت بشه و جنت الفردوس منزلگاهت باشه آمین
و اما سوال دهم سری اول سوالهام بله یادم نبود در سری قبل بپرسم ممنونم از یاددآوریت
10- دوست داری تنها به حج بری یا اینکه یا عزیزت ( مادر یا پدر یا خواهر یا برادر یا همسر یا یکی از دوستانت)؟ آیا به اینکه خیلی ها میگن حج دم در خونه آدمه معتقد هستی؟ و چقد تلاش کردی حج دم در خونت بیاد؟

o;zuماشاءالله بازیگوشی های بچگیت دست کمی از بازیگوشی های بچگی من نداره

هو الحق

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
30/6/13
پسندها
0
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم خواهر بزرگوار

منم سوالات سری اولم رو میپرسم امیدوارم آسون باشن شاید هم سخت باشن

1- بنظرتون چند در صد تونستید مطابق دستورات الله متعال عمل کنید ؟

2- به نظرتون دلیل اینکه انسان همیشه دنبال سرگرمی هست چی هست ؟

3- معمولا بعضی ادمها از چیزی مثل سوسک گربه و یا غیره مترسن شما هم از چیزی میترسید ؟ به نظرتون دلیل این ترسها چی هست ؟

4- یه جمله که خیلی تو زندگیتون تاثیر گذاشته بگید؟

5- اهل کتاب خوندن هستید ؟ بیشتر چه کتابهایی رو دوست دارین ؟

6- به نظرتون چقدر به الله متعال نزدیک هستید ؟

7- ادامه ی جمله ها رو شما بگید

موقعی که بارون میاد ادم احساس ....

باید قبل از اینکه دیر بشه ....

8- یه خاطره ای که به نظرتون مهم هست بگید

8.5 - آیا دوست دارید بعضی از خاطرات رو از زندگیتون حذف کنید ؟

9- اگه یه بلند گویی داشتید که با اون میتونستید حرفتون رو به گوش همه مردم جهان (کوچیک و بزرگ) برسونید و یه جمله فقط میتونستید بگید اون جمله چی بوده ؟

10- دوست دارید الان کجا باشید ؟

موفق باشید
در پناه الله متعال

mahan-geo

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
1
زندگى موسیقى گنجشکهاست
زندگى باغ تماشاى خداست…
زندگى یعنى همین پروازها،
صبح ها، لبخندها، آوازها…
زندگى ذره ى کاهیست، که کوهش کردیم

پیروز سربلند باشی داده

آلبانی

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
15/4/13
پسندها
0
سلام
نظرت در مورد عشق و ازدواج چیست؟

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2

سلام
من توی این سایت تازه واردم و هنوز خیلی با کاربرای این سایت آشنا نیستم ولی بعد از خواندن مطالب صندلی داغ خیلی بهش علاقه مند شدم میخواستم بدونم که آیا من هم میتونم سوال بپرسم ؟
ضمنا خیلی از پاسخ های خواهر تافگه و صراحت و سادگی ایشون خوشم اومد

وعلیکم السلام

سپاسگذارم برادر شما لطف دارید

تافگــــــــه

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
jhjhjhjdlhf;dab 00piokop
اهل بازی هستی؟ وقتی میبینی چند نفر بازی میکنند قند تو دلت آب میشه؟cbn

بلـــــــــــه خیلی زیـاد و معمولا در نود درصد شرایط خودمو به بازی میرسونم اون ده درصد هم شاید بازیکنان اقایون باشن یا غریبه باشن یا من لباسم مناسب بازی نباشه یا در دید اقایون باشه (یعنی در یک مکان عمومی و باز).

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
سلام علیکم خواهر تافگه عزیز و خسته نباشی .چند تا سوال داشتم خدمتتون .

وعلیکم السلام زهره جان و بسیار سپاس خاهر عزیزم.

در خدمتم خاهر گلم qwqwqw

1. بهترین خاطره زندگی ات چی بوده؟

تو زندگی خاطرات خوبو بد زیادن. تنها یه روز و یه خاطره از زندگیم رو خیلی بیشتر از بقیه دوست داشتم طوریکه اگه میگفتن کدوم روز از زندگیت میخای تکرار شه میگفتم این روز.ولی بعد اتفاقاتی افتاد که اونروز و اون خاطره خوب ارزششو ازدست داد

2. توی زندگی چه کسی برات از هر کس عزیزتره؟

خدا و بعد عزیزانم مخصوصا پدر مادرم

3. کلا نظرت نسبت به مسئله ازدواج چیه؟

ازدواج هم ساده است هم پیچیده. و در بعضی زمان ها خیلی حساس. یه مرحله ایی از زندگیه که هر انسانی رو کامل میکنه . یه مرحله ی جدید شیرین و البته سخت. تا قبل ازدواج برای ازدواج باید سختگیر بود البته نه بیش از حد و در موارد درست و بعد از ازدواج باید اسان گیر بود.

4. از اینکه کورد هستی چه احساسی داری؟

به کورد بودنم افتخار میکنم .

5. چه چیزی بیش از هر چیز تو رو ناراحت میکنه ؟

ناحقی و ظلم

6. اگه بگن یه آرزو داشته باش تا همین الان برآورده بشه ، چی میگی؟

آرزو میکنم همه دعاهام رو خدا قبول کنه

ممنونم از اینکه وقت میزاری.

من ازت ممنونم خاهر گلم ان شاءالله در تمام زندگیت خوشبخت و موفق باشی xcxcxcqwqwqw

مالک

Member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

به نام خدا
و سلام به همه با چراغ سبز خواهر تافگه و با اجازه ی دیگر کاربرها یه چند تا سوال هم من بپرسم
1. آیا تابحال حج رفتی اگه رفتی چه احساسی درموردش داری ؟
2. آینده ی خودت رو چطور میبینی ؟
3. آینده ی ایران و جهان رو چطور میبینی ؟
4.از زندگی که داری راضی هستی یا نه ؟
5.جالب ترین و معنوی ترین اتفاق یا اتفاقات عمرت که باعث تقویت ایمان و اعتقاداتت شد چی بوده با بودند ؟
6.اگه قرار باشه یه دعای مستجاب داشته باشی دوست داری از خدا چی بخوای ؟
7.چه چیزی از همه بیشتر توی زندگی خوشحالت میکنه ؟
8. چه چیزی توی زندگی از همه بیشتر ناراحتت میکنه ؟
خب لطفا به هیمن سوالات جواب بدید تا ببینم بعدا چه سوالای خفنی به ذهنم میرسه . با تشکر

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
السلام علیکم و رحمة الله

از آنجا که بهار روبه گرمی و تابستان میره، لذا در این فصل بهاری نشستن بر صندلی داغی ، شود انسان احراقی ...

اما سؤالات بنده که از دو مورد بیشتر نیست ، به قرار ذیل است ؛

اول اینکه : به نظرت تعریف دنیا چی باشد که هم داشته باشی و هم از آن دوری کنی؟!

دوم اینکه : به سؤال قبلی هر پاسخی که دادی آن را مجدداً تحلیل کن؟!

بارک الله فیک / موفق باشی...

عاطفه

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
24/4/13
پسندها
0
سلاااااااام تافگه گیانمممgqwre

خوبی؟خوشی؟p[p[p[

من رفتم یه سفر دور دنیا و اومدم تو که هنوز اینجایی کچی کورد!!!!odhfp

بابت جوابای قشنگ سری قبلت تشکرyuyuyu

بریم سراغ سری دوم سوالاتِ بندهkzdsjsioj[p

1. آیا.....
تو هم بچه بودی به خاطر کمبود امکانات از سرنگ به عنوان تفنگ آب پاش استفاده میکردی؟؟!!

2. این چوب بستنی ها هست که دکترها می کنن تو حلق مریض، بستنی شو کی خورده!

3. اون اول ِاول ساعت جلو بود کشیدن عقب؟ یا عقب بود کشیدن جلو؟!

4. اگه دیوید بکام اسم پسرش رو می ذاشت ایام، چی صداش میکردی؟!

5. به پدر پسر شجاع قبل از تولد پسر شجاع چی میگفتن؟؟؟

6. اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..

7. اگه یه نفر سر شناس باشه ؛ به نظرت چه کاره اس ؟

8. تفاوت عشق و محبت را چطور تعریف میکنی؟ ایا اصلا تفاوتی دارن؟

9. تفاوت تعصب با غیرت در چیست؟!

10. اگه سینی چای از دستت بیفته رو خواستگارت چکار میکنی؟

تموم شدi;zodip

پیشاپیش خسته نباشی xcxcxcxcxcxcxcxcxc

tafgah

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
السلام علیکم خواهر تافگه عزیزxcxcxc

وعلیکم السلام خاهر عزیزم استیره xcxcxc

وققتت بخیر امیدوارم اوقات به کامت باشه

وقت تو هم بخیر عزیزم اوقات به کام شما و همه خاهران و برادران ایمانیم باشه

بابت زود جواب دادن سوالها ازت خییییلی ممنونم خیلی زحمت میکشی یه جایزه پیشم داری
مشاهده فایل‌پیوست 2068

منم حس میکنم خیلی زود زود جواب میدم نمیدونم چرا داداش البانی به صندلی داغ من میگه ماشین ژیان jhjhjhj

دستت درد نکنه خیلی خوشمزه به نظر میرسه ojasd;hfopi

امیدوارم زیارت خداوند متعال و رسول اکرم صلی الله علیه نصیبت بشه و جنت الفردوس منزلگاهت باشه آمین

اگه بودنم در اونجا یعنی الله خیلی ازم راضیه الهی آمین و همچنین برای شما عزیزان و بزرگواران

و اما سوال دهم سری اول سوالهام بله یادم نبود در سری قبل بپرسم ممنونم از یاددآوریت

من فکر کردم اگه یادت بندازم به عنوان جایزه نمیپرسی bvbvbv

10- دوست داری تنها به حج بری یا اینکه یا عزیزت ( مادر یا پدر یا خواهر یا برادر یا همسر یا یکی از دوستانت)؟ آیا به اینکه خیلی ها میگن حج دم در خونه آدمه معتقد هستی؟ و چقد تلاش کردی حج دم در خونت بیاد؟

(اینا همش سوال 10 است؟ تورو خدا تعارف نکن اگه بازم سوال داری میتونی توی 10 بزاریااااا بازم جا هست راضی نیستم اینقد با من تعارفی باشی zxzxzx)

اگه خودم قصد حج رفتن داشته باشم تنها میرم به کسیم نمیگم
(البته تا وقتی مجرد باشم . وقتی هم متاهل بشم در هر صورت با همسرم میرم) ولی اگه عزیزانم ازم بخان باهاشون برم میرم.

آره معتقد هستم. اینگه میگی چقدر یعنی باید یه حدودیو بگم خیلی سعی میکنم ولی اونقدری که من انتظار دارم موفق نبودم. (با این سوال یاد خاب چن شب پیشم افتادم که رفتم مکه و دور کعبه طواف میکردم.دور کعبه پر بود از مسلمونا خیلی شلوغ بود و من داشتم فکر میکردم چقدر نسبت به مسلمونای دیگه من عقبم . )

o;zuماشاءالله بازیگوشی های بچگیت دست کمی از بازیگوشی های بچگی من نداره

الان قشنگ میتونم تصور کنم که سایر اعضای خونوادت چی کشیدن از دستت iuiuiui

ممنون خاهر عزیزم
xcxcxc

تافگـــــه

آخرین ویرایش:

ئه ستیره

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
2
خواهر خوبم بابت جواب دادن سوالهام ممنونم
برادر آلبانی واقعا خیلی اغراق کردن ژیان که ماشاءالله سرعتش خیلی بیشتر از آپدیت شدن صندلی داغه
jkjkjk
زیارتت ان شاءالله قبول باشه و امیدوارم در بیداری هم این سعادت نصیبت بشه و بهترین بنده الله بشی آمین
یادمه چند سال قبل زن عمو مادر بزرگم که خونشون روستاست نتونست حج بره وقتی فامیلهاشون از حج برگشتن، اومدن خونشون برای دیدن و گله کردن که چرا همه جا جلوی ما بودی و فلان جا گفتی میام پیشتون نیومدی ولی زودتر از ما هم بیرون رفتی و خود زن عموی مادر بزرگم متعجب شده بود چون حج نرفته بود ولی واقعا در خونش به روی همه باز بود پیرزنی بسیار دیندار و با اخلاق و بسیار مهمان نواز بوده تا حدی که هر کسی چ برای تفریح و چ برای کار اون روستا بره مهمون خونه ش میشه در خونش به روی همه باز بوده و منظورم از اینکه پرسیدم معتقدی حج دم در خونه آدم میتونه باشه این بود.

من که خیلی مراعات میکنم سوالهاس ساده میپرسم چرا سوال برادر صدیق رو نمیگی که خودش کلی سواله ماشاءالله
ashdio

بالا