صدیق
مدیر تالار
- تاریخ ثبتنام
- 19/1/13
- نوشتهها
- 620
- پسندها
- 1
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
اولا که بنده هیچ وقت وهابیت و اهل سنت را یکسان ندانسته و نمیدانم
دوما من به هیچ کس توهین نکردم
سوما من این بحث را شروع نکردم و هیچ دوست نداشتم که اختلافی بین شیعه و سنی پیدا بشه شما هم در هیچ یک از پست های من هیچگونه توهینی را نمی توانید به اهل سنت پیدا کنید من فقط حرف حق را میزنم و اگر شما در پست های من سخن ناسزا پیدا کردید لطفا به بنده هم بگید تا رسما عذرخواهی کنم
چهارما شما اجازه نمیدید کسی مخالف مذهبتون حتی فکر بکنه چه برسه به توهین اون وقت میاید به شیعیان تهمت کفر و رفض و الحاد میزنید توقع داری بایستند نگاهتون کنند ؟
پنجما شما هم اگر حجت و دلیل قاطعی در برابر شیعیان دارید و انقدر به خودتون مطمئن هستید برید تو سایت های شیعه حرفتون رو بزنید مطمئن باشید شیعه ها از شما خیلی انتقاد پذیر ترند مثل من که اومدم دارم با سند و مدرک حرف حق رو میزنم با این تفاوت که شما مثل اعراب جاهلی زمان پیامبر وقتی بهتون حرف حق رو میزنند و کم میارید توهین میکنید ولی ما با دلیل و مدرک اون هم از قرآن و کتاب های خودتون جوابتون رو میدیم
درضمن اگر من حرف غلط میزنم شما دوستان محبت کنید با دلیل و مدرک توجیح کنید اگر هم حرف حق رو میزنم چرا از کوره درمیرید فکر نمیکنید این رفتار ها شایسته ی کسانی که خودشون رو تابع سنت نبوی میدونند نیست و بیشتر شبیه رفتار اعراب جاهلی صدر اسلام است ؟
باز هم میگم من قصد بحث کردن نداشتم این دوستانتون بودند که بحث رو شروع کردند همین حالا هم اگر دوستانتتان به این بحث خاتمه بدند من هم اعصاب آهنی ندارم که با کسانی صحبت کنم که نه کتاب خدا رو قبول دارند نه سنت رسول خدا را
به عنوان آخرین مسئله میخواهم بدانم کدام یک از شما فقط یک کتاب از کتاب های معتبره ی شیعیان رو خونده ببینه آقا اصلا اینها حرف حسابشون چیه بعد بیاید تهمت کفر و الحاد به شیعیان بزنید و این در حالی است که علمای شیعه به کتب شما از خودتون مسلط ترند که این هم نشانه از خوی جاهلیت شما دارد که چشماتون رو بسنید و فقط میگید مرغ یه پا داره
هر کسی که مشتاق هست حقیقت رو بدونه من دیگه بحثی نمیکنم ولی برای یه بارهم که تو عمرتون شده کتاب شب های پیشاور را دانلود کنید و بخونید این کتاب بالغ بر بیش از 1000 صفحه است و خلاصه اش هم چاپ شده و درمورد مناظره ی میان سلطان الواعضین شیرازی و علمای اهل سنت پاکستان در پیشاور است و تماما هم درآن از آیات قرآنی و احادیث منقول در کتب معتبره ی خودتان استفاده شده است برید بخونید تا روز محشر نگید حجت به ما عرضه نشد
وعلیکم السلام
اولاً بنده به طور عموم کاربران را گفتم و شخص خاصی را مدنظر نداشتم البته در صدر خطابم به جناب حسین بود و بعد سایرین.
ثانیاً مسأله حق یا ناحق بودن شما نیست ، چرا متوجه نیستید؟! عارض بودم که مباحث اختلافی شیعه و سنی نکنید..
ثالثاً تفاوت از کوره در رفتن در چیست؟! اگر سایت های اهل سنت به قول شما همان وهابی ها به برادران شیعه توهین و تهمت زدند بلافاصله مسدود شدن اما در عوض ده ها سایت معتبر و مرجع شما همین روش را در پیش گرفتند بدون اینکه مسدود شده باشند.آیا این هم از کوره در رفتن تلقی می شود؟!
رابعاً کتاب شبهای پیشاور - مختصرش - قبلاً توسط محمد باقر سجودی نقد شده است ، با عنوان روزهای پیشاور ، شما هم این کتاب را مطالعه بفرمائید شاید پسندیدید...
آن قسمت رنگی قرمز را هم که مشخص کردم از سخنتان را توجه داشته باشید...