فرق وهابیون با اهل تسنن در چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
اولا که بنده هیچ وقت وهابیت و اهل سنت را یکسان ندانسته و نمیدانم
دوما من به هیچ کس توهین نکردم
سوما من این بحث را شروع نکردم و هیچ دوست نداشتم که اختلافی بین شیعه و سنی پیدا بشه شما هم در هیچ یک از پست های من هیچگونه توهینی را نمی توانید به اهل سنت پیدا کنید من فقط حرف حق را میزنم و اگر شما در پست های من سخن ناسزا پیدا کردید لطفا به بنده هم بگید تا رسما عذرخواهی کنم
چهارما شما اجازه نمیدید کسی مخالف مذهبتون حتی فکر بکنه چه برسه به توهین اون وقت میاید به شیعیان تهمت کفر و رفض و الحاد میزنید توقع داری بایستند نگاهتون کنند ؟
پنجما شما هم اگر حجت و دلیل قاطعی در برابر شیعیان دارید و انقدر به خودتون مطمئن هستید برید تو سایت های شیعه حرفتون رو بزنید مطمئن باشید شیعه ها از شما خیلی انتقاد پذیر ترند مثل من که اومدم دارم با سند و مدرک حرف حق رو میزنم با این تفاوت که
شما مثل اعراب جاهلی زمان پیامبر وقتی بهتون حرف حق رو میزنند و کم میارید توهین میکنید ولی ما با دلیل و مدرک اون هم از قرآن و کتاب های خودتون جوابتون رو میدیم
درضمن اگر من حرف غلط میزنم شما دوستان محبت کنید با دلیل و مدرک توجیح کنید اگر هم حرف حق رو میزنم چرا از کوره درمیرید فکر نمیکنید این رفتار ها شایسته ی کسانی که خودشون رو تابع سنت نبوی میدونند نیست و بیشتر شبیه رفتار اعراب جاهلی صدر اسلام است ؟
باز هم میگم من قصد بحث کردن نداشتم این دوستانتون بودند که بحث رو شروع کردند همین حالا هم اگر دوستانتتان به این بحث خاتمه بدند من هم اعصاب آهنی ندارم که با کسانی صحبت کنم که نه کتاب خدا رو قبول دارند نه سنت رسول خدا را
به عنوان آخرین مسئله میخواهم بدانم کدام یک از شما فقط یک کتاب از کتاب های معتبره ی شیعیان رو خونده ببینه آقا اصلا اینها حرف حسابشون چیه بعد بیاید تهمت کفر و الحاد به شیعیان بزنید و این در حالی است که علمای شیعه به کتب شما از خودتون مسلط ترند که این هم نشانه از خوی جاهلیت شما دارد که چشماتون رو بسنید و فقط میگید مرغ یه پا داره
هر کسی که مشتاق هست حقیقت رو بدونه من دیگه بحثی نمیکنم ولی برای یه بارهم که تو عمرتون شده کتاب شب های پیشاور را دانلود کنید و بخونید این کتاب بالغ بر بیش از 1000 صفحه است و خلاصه اش هم چاپ شده و درمورد مناظره ی میان سلطان الواعضین شیرازی و علمای اهل سنت پاکستان در پیشاور است و تماما هم درآن از آیات قرآنی و احادیث منقول در کتب معتبره ی خودتان استفاده شده است برید بخونید تا روز محشر نگید حجت به ما عرضه نشد

وعلیکم السلام

اولاً بنده به طور عموم کاربران را گفتم و شخص خاصی را مدنظر نداشتم البته در صدر خطابم به جناب حسین بود و بعد سایرین.

ثانیاً مسأله حق یا ناحق بودن شما نیست ، چرا متوجه نیستید؟! عارض بودم که مباحث اختلافی شیعه و سنی نکنید..

ثالثاً تفاوت از کوره در رفتن در چیست؟! اگر سایت های اهل سنت به قول شما همان وهابی ها به برادران شیعه توهین و تهمت زدند بلافاصله مسدود شدن اما در عوض ده ها سایت معتبر و مرجع شما همین روش را در پیش گرفتند بدون اینکه مسدود شده باشند.آیا این هم از کوره در رفتن تلقی می شود؟!

رابعاً کتاب شبهای پیشاور - مختصرش - قبلاً توسط محمد باقر سجودی نقد شده است ، با عنوان روزهای پیشاور ، شما هم این کتاب را مطالعه بفرمائید شاید پسندیدید...

آن قسمت رنگی قرمز را هم که مشخص کردم از سخنتان را توجه داشته باشید...

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

بسم الله الحمن الرحیم
سلام علیکم

..........

این پست توسط مدیر انجمن (صدیق) ویرایش شد...

آقای ابوذر ! عدم پاسخگوئی به این مطالبتان دلیل بر ضعف نیست ، بلکه گاهی نفس عدم پاسخگوئی دلیل بر ذلیل کردن مخاطب است حال ما شما را ذلیل نمی پنداریم و برادر دینی خود میدانیم لیکن شما ظاهراً بر خود واجب کردید که ما را از گمراهی خارج و به نور هدایت سوق دهید.

بنده یک سوم عمرم را در مطالعه کتابهای برادران شیعه سپری کردم ، برای بنده سهل است که بنشینم و با شما مناظره و مباحثه راه بیاندازم. درد اینجاست که هرکسی سازه خودش را میزند و توقع دارند دیگران نیز با سازشان برقصند. اصلاً ما رقص بلد نیستیم ، پس به خودتان زحمت ندهید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kurdnews

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
توسط خودم اصلاح شدashdio

آخرین ویرایش:

عاطفه

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
24/4/13
پسندها
0
جزاااااکمممم الله خیرا شیخ صدیق بزرگوار روحمون توی این روزِ جمعه ای شاد شد بخدا ojasd;hfopi خدا خیرتون بدهiui

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
من هم به نوبه خودم تشکر میکنم از برادر بزرگوارم صدیق که با این ویرایش بهترین کاری را که میشد کرد انجام دادند .

البته نظر من برخورد شدیدتری نسبت به این اقایون بود که ایشان با صعه صدری که داشتن از خطای این آقایون گذشت کرده وبه همین اندازه بسنده کردند

در کل ممنون از برادر صدیق

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
و چند کلمه هم خطاب به آقایونی که خود را شیعه میدانند(نه رافضی ونه سبائی)

دوستان به صراحت وقاطعیت میگم اگر قرار باشه پنبه اعتقادی شما را هم به راحتی خواهم زد و همینجور که اقا صدیق گفته اند سکوت در برابر ادعاهاتان را به معنای حساب بودن حرفهاتان نگذارید

اینجا سایت اهل سنت وجماعت هست و من به شخصه با هر کسی که بخواهد به هر عنوانی باعث ف ی ل ت ر شدن سایت بشه مخالفت میکنم .

بنا بر این لطفا قبل از اینکه وقارتان زیر قدمها له بشود از بحثهای اختلافی بپرهیزید

شما هیچ حق ندارید در بین بحثهای مستند بنده دعوا ها وادعاهای خودتون را طرح کنید .

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
بسم الله والحمد لله و صلی الله علی رسول الله وعلی آله واصحابه

در ادامه مطالب قبلی:

در اثبات وجود وهابیت و تفاوت بین وهابیت با اهل سنة و الجماعة

علما و فقهای بزرگ مکه پس از اینکه متوجه شدند اعتقادات محمد ابن عبدالوهاب با اعتقادات صحیح اسلامی مخالفت داد فتوا به انحراف اعتقادی او دادند .
در کتاب (بحوث وتعلیقات فی تاریخ المملکة العربیة السعودیة) نوشته( عبدالله صالح العثیمین) که توسط دولت سعودی چاپ ونشر شده است ضمن اشاره به نام وهابیت می خوانیم که :
فقد افتی علماء مکة بانحراف محمد بن عبدالوهاب عن الدین الصحیح ومنعوا اتباعه من الحج سنین طویلة
ترجمه :
علمای مکه به انحراف محمد ابن عبدالوهاب از دین صحیح فتوا داده و پیروان او را سالهای طولانی از انجام حج ممانعت می کردند

%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7_%D9%85%DA%A9%D9%87_%D8%A8%D9%87_%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%81_%D8%A7%D8%A8%D9%86_%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8_%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86.GIF

%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C_%D8%B9%D9%84%D9%85%D8%A7_%D9%85%DA%A9%D9%87_%D8%A8%D9%87_%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%81_%D8%A7%D8%A8%D9%86_%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8_%D9%85%D8%AA%D9%86.GIF

kurdnews

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
جناب سامان این بحثی که راه انداختید بنده میخوام بدونم آخرش قرار به چی برسیم؟ به توسل به قبور و ائمه؟ یعنی اول شیخ الاسلام رو رد می کنید در مرحله ی بعد برامون اثبات می کنید که اهل سنت و جماعت واقعی معتقد به توسل نامشروع و...بودن؟ اینو لطف کنید روشن کنید

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
جناب سامان این بحثی که راه انداختید بنده میخوام بدونم آخرش قرار به چی برسیم؟ به توسل به قبور و ائمه؟ یعنی اول شیخ الاسلام رو رد می کنید در مرحله ی بعد برامون اثبات می کنید که اهل سنت و جماعت واقعی معتقد به توسل نامشروع و...بودن؟ اینو لطف کنید روشن کنید

برادر عزیز :

نام تاپیک گویا هست و ما هم در مسیر تاپیک گام بر میداریم من اصلا قرار نیست از سخنان خودم به نتیجه ای برسم بلکه تنها سخنان ومکتوبات علما وبزرگان (رحمهم الله تعالی) را در این باب میگذارم

شما ودیگر دوستان بزرگوار هم اگر لطف کرده در رابطه با خود تاپیک مطلبی ارائه دهید بسیار جالب خواهد بود .

فکر کنم این موضوع تا کنون روشن شده باشد چرا که نام تاپیک گویا هست :
فرق وهابیون با اهل تسنن در چیست؟

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
برادر صدیق خدا میداند که بنده قصد توهین به کسی ویا ذلیل کردن او را نداشتم
که این کارها در دین اسلام اعمالی بسیار ناپسند هستند اما شما را نمی دانم اگر هم گاهی از کوره دررفتم از دوستان معذرت می خواهم

شیعیان همیشه اهل سنت را برادران دینی خود میدانسته و میدانند همانطور که گفتم بنده هم دوست نداشتم بحث بیخ پیدا کند اما چه کنم که نمی توانم ببینم دوستانتان به شیعیان توهین میکنند آن هم بدون دلیل شما هم اگر همانطور که به برادر حسین ایراد گرفتید کمی هم به کسانی چون برادر عبد الرحمان به دلیل تندروی و توهین ایراد میگرفتید و همانطور که خودتان گفتید که ((هرکسی که به مذهبی توهین کند خودم جوابش را میدهم )) جواب این دوستان را میدادید دیگر نیازی به دخالت بنده و یا دیگران نبود و بحث هم بالا نمی گرفت
این که گفتید یک سوم عمرتان را صرف خواندن کتب شیعه کردید باید بگویم امیدوارم این کتب را با دید فرا مذهبی و باز خوانده باشید و به معرفت رسیده باشید چون من و شما که سهل است دانشمند بزرگی مثل ابن سینا گاهی 40 بار یک کتاب را میخواند تا میفهمید امیدوارم که شما هم فهمیده باشید و صرفا نخوانده باشید درضمن ردیه ی بنده را درمورد کتاب روزهای پیشاور حذف کردید خوب چون شما فردی عالم هستید به کارتان احترام میگذارم حتما حکمتی درآن بوده ولی پیشنهاد میکنم خودتان یا هرکدام از دوستان که میخواهند به سایت ((نورآسمان)) رجوع کنند و این ردیه را بخوانند حداقل برای اطلاعات عمومی تا دیگر بیگدار به آب نزنید و به کتاب یک وهابی رجوع نکنید
درپایان باید بگویم شروع این بحث با من نبود و حالا هم که شما قصد پایان دادن به آنرا دارید بنده اطاعت میکنم

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
و چند کلمه هم خطاب به آقایونی که خود را شیعه میدانند(نه رافضی ونه سبائی)

دوستان به صراحت وقاطعیت میگم اگر قرار باشه پنبه اعتقادی شما را هم به راحتی خواهم زد و همینجور که اقا صدیق گفته اند سکوت در برابر ادعاهاتان را به معنای حساب بودن حرفهاتان نگذارید

اینجا سایت اهل سنت وجماعت هست و من به شخصه با هر کسی که بخواهد به هر عنوانی باعث ف ی ل ت ر شدن سایت بشه مخالفت میکنم .

بنا بر این لطفا قبل از اینکه وقارتان زیر قدمها له بشود از بحثهای اختلافی بپرهیزید

شما هیچ حق ندارید در بین بحثهای مستند بنده دعوا ها وادعاهای خودتون را طرح کنید .

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
اولا که ما با دوستان شما اختلاف نظری نداشتیم تا زمانی که شما با سخنان دو پهلو امر را بر دوستان عزیز مشتبه کردید و باعث شدید فکر کنند شما شیعه هستید و به علت سخنان فرا فکنانه ی شما به شیعیان توهین کنند بنده هم خواستم رفع ابهام کنم اگر شما از اول درست حرف میزدید و مطلبتان را واضح میگفتید دوستان و بنده به اشتباه نمی افتادیم و
شخصیت شما همانطور که در پست های بالا واضح است له نمی شد
درضمن درحال حاضر ما با برادران اهل سنت هیچ مشکلی نداریم اگر هم شما در اوهام خود خیالاتی را میپرورانید بهتر است برای خودتان نگهداری اگر هم خیلی دوست دارید شبهه افکنی کنید میتوانید با بنده مکاتبه ی خصوصی داشته باشید و مثل این دفعه باعث مکدر شدن خاطر دوستان نشوید درضمن شما اگر پنبه زن هستید کمی پنبه های درهم تندیده ی ذهن خود را بزنید شاید کمی باز شود
با تشکر

faezin

مدیریت
Administrator
تاریخ ثبت‌نام
6/1/13
پسندها
1
سلام علیکم و رحمت الله
به دلیل ایجاد تفرقه و تنش از این به بعد پست های اختلافی بسته خواهد شد و با کاربران خاطی برخورد میشه
نظراتی که به هر دلیل باعث ایجاد اختلاف شده حذف خواهد شد .
با تشکر
پست بسته شد xcxcxc

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا