فرق وهابیون با اهل تسنن در چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

ایشان کلامی از شیخ ابن باز رحمه الله، استاد بزرگوار شهید ضیایی رحمة الله علیه آورده و ادعا می کند که او معتقد به وجود گروهی بنام وهابیت است.

آیا کسی معنایی جز این سخن شیخ بن باز دریافت می کند؟

ایشان (منهاج النبوة) سخنانی از شیخ را نقل کرده وترجمه کرده اند اما این سخن او را که بنده به عنوان سند گذاشته ام ترجمه نفرموده اند
چقدر خوب بود این سخن شیخ را هم ترجمه میکردند

شیخ ابن باز گفته است :

أما الوهابیة فهم أتباع الشیخ الامام محمد ابن عبدالوهاب بن سلیمان بن علی التمیمی

%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA_%D9%86%D9%88%D8%B1_%D8%B9%D9%84%DB%8C_%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B1%D8%A8_%D9%85%D8%AA%D9%86.gif

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
بسم الله والحمد لله وصلی الله علی رسول الله وعلی آله واصحابه اجمعین

با سلام

در ادامه مباحث قبلی

یکی از بهترین راهها برای اینکه تفاوت وهابیت با اهل سنت را دریابیم این است که به تأیفات دانشمندان وعلمای اهل سنت وجماعت (مذاهب اربعه) سری بزنیم وببینیم که علما و دانشمندان در باره انها چه تألیفاتی داشته ودر این تأ لیفات در باره آنها(وهابیت)چه گفته اند.

و واز طرفی هم علما وشیوخ وهابی در باره علما ودانشمندان اهل سنت وجماعت چه دیدگاهی داشته ودر رابطه با آنها چه تألیفاتی داشته وچه سخنانی گفته اند

به یاری الله تعالی در این رابطه مطالبی مستند ومستدل ارائه خواهد شد

این مستندات از کتب علما دانشمندان اهل سنت از گوشه وکنار جهان (از هند وپاکستان گرفته تا لیبی وتونس و مصر حتی خود کشور عربستان سعودی) ارائه خواهد شد

در این بخش به تفاوتهای اعتقادی بین اهل سنت وجماعت و وهابیت نیز خواهیم پرداخت

آخرین ویرایش:

من-مسلمانم

Active member
تاریخ ثبت‌نام
28/1/15
پسندها
0
بسم الله والحمد لله وصلی الله علی رسول الله وعلی آله واصحابه اجمعین

با سلام

در ادامه مباحث قبلی

یکی از بهترین راهها برای اینکه تفاوت وهابیت با اهل سنت را دریابیم این است که به تأیفات دانشمندان وعلمای اهل سنت وجماعت (مذاهب اربعه) سری بزنیم وببینیم که علما و دانشمندان در باره انها چه تألیفاتی داشته ودر این تأ لیفات در باره آنها(وهابیت)چه گفته اند.

و واز طرفی هم علما وشیوخ وهابی در باره علما ودانشمندان اهل سنت وجماعت چه دیدگاهی داشته ودر رابطه با آنها چه تألیفاتی داشته وچه سخنانی گفته اند

به یاری الله تعالی در این رابطه مطالبی مستند ومستدل ارائه خواهد شد

این مستندات از کتب علما دانشمندان اهل سنت از گوشه وکنار جهان (از هند وپاکستان گرفته تا لیبی وتونس و مصر حتی خود کشور عربستان سعودی) ارائه خواهد شد

در این بخش به تفاوتهای اعتقادی بین اهل سنت وجماعت و وهابیت نیز خواهیم پرداخت

سلام
جناب سامان با اینکه مشخص شده شما شیعه هستید نمیدونم چه اصراری دارید کتب اهل سنت رو مورد بحث و بررسی قرار بدید دوست همانطور که دوستان گفتند این بحث ها برای ما حل شده است و لازم نیست شما برای ما کتب اهل سنت رو از نظر خودتون بحث و بررسی کنید سعی کنید کتب خودتون رو بررسی کنید تازگیا مد شده شعیه رو و غیبت حضرت مهدی رو از کتب اهل سنت اثبات می کنند!!!

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
سلام
جناب سامان با اینکه مشخص شده شما شیعه هستید نمیدونم چه اصراری دارید کتب اهل سنت رو مورد بحث و بررسی قرار بدید دوست همانطور که دوستان گفتند این بحث ها برای ما حل شده است و لازم نیست شما برای ما کتب اهل سنت رو از نظر خودتون بحث و بررسی کنید سعی کنید کتب خودتون رو بررسی کنید تازگیا مد شده شعیه رو و غیبت حضرت مهدی رو از کتب اهل سنت اثبات می کنند!!!

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
سلام برادر محترم (من مسلمانم) این که درمورد وهابیت بحث شود که مشکلی ندارد حالا چه شیعیان این کار را کنند یا اهل تسنن .وهابیت درحال حاظر مشکل جهان اسلام است و گریبان تمام مسلمانان را گرفته است و شیعه و سنی هم ندارد
اما این که ما برای اثبات اعتقادات خود از کتب اهل سنت استفاده میکنم نشانه ی احترام ما نسبت به شما عزیزان است و این کار را میکنیم که شما مارا دروغگو و تهمت زن نپندارید و حرف حق را بپذیرید اما شما عزیزان برعکس شیعیان اغلب از کتب شیعه استفاده نمی کنید و آنها را مردود میدانید که این نشانه ی تکبر شما است
درضمن برادر عزیز کتب معتبره ی شما را که ما ننوشته ایم اگر برای اثبات مطلبی از کتب شما استفاده میکنیم بخاطر این است که حرف های ما برای شما سندیت داشته باشد اگر سخنان ما دروغ است پس چرا علمای شما آنها را در کتاب های معتبره ی خود نوشته اند و اگر هم راست است پس چرا با عناد و لجاجت آنها را تکذیب میکنید ؟
با تشکر

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
بسم الله والحمد لله وصلی الله علی رسول الله وعلی اله واصحابه

با سلام

از جمله اولین افرادی که در رابطه با وهابیت مطلبی نوشته و حتی به اشاره ای اندک به معرفی آنها پرداخته اند .

شیخ محمد بن عبدالله النجدی مفتی حنابله در مکه (سال ۱۲۹۵) هستند که در کتاب السحب الوابله انگاه که به معرفی شیخ عبدالوهاب ابن ابن سلیمان ( پدر محمد بن عبدالوهاب) میپردازند چنین می نویسند:

و هو والد محمّد صاحب الدعوة التي انتشر شررها في الافاق، لكن بينهما تباين مع أن محمدًا لم يتظاهر بالدعوة إلا بعد موت والده، وأخبرني بعض من لقيته عن بعض أهل العلم عمّن عاصر الشيخ عبد الوهاب هذا أنه كان غضبان على ولده محمد لكونه لم يرض أن يشتغل بالفقه كأسلافه وأهل جهته ويتفرس فيه أن يحدث منه أمر، فكان يقول للناس: يا ما ترون من محمد من الشر، فقدّر الله أن صار ما صار، وكذلك ابنه سليمان أخو الشيخ محمد كان منافيًا له في دعوته ورد عليه ردًا جيدا بالآيات والآثار لكون المردود عليه لا يقبل سواهما ولا يلتفت إلى كلام عالم متقدمًا أو متأخرا كائنا من كان غير الشيخ تقي الدين بن تيمية وتلميذه ابن القيم فإنه يرى كلامهما نصّا لا يقبل التأويل ويصول به على الناس وإن كان كلامهما على غير ما يفهم، وسمى الشيخ سليمان رده على أخيه "فصل الخطاب في الرد على محمّد بن عبد الوهاب" وسلّمه الله من شرّه ومكره.مع تلك الصولة الهائلة التي أرعبت الأباعد...

او پدر محمد صاحب دعوتی است که شعله های شرارت آن تمام عالم را فرا گرفت ، ولی بین پدر و پسر اختلاف بود ، با این که محمد بعد از مرگ پدرش دعوت خود را آشکار نمود اما برخی از اهل علم به من خبر داده اند که پدر محمد بر فرزندش غضبناک بو د؛ زیرا راضی نبود که او همانند پیشینیان و اقوامش مشغول به درس فقه شود و به زیرکی در مورد وی فهمیده بود که بدعت و انحرافی از او سر می زند ، لذا به مردم می گفت :به زودی از شرّی مشاهده می کنید ، و خداوند آنچه را که باید بشود مقدّر ساخت .
و نیز فرزندش سلیمان ، برادر شیخ محمد با دعوتش مخالف بود و کتاب خوبی را که از آیات و روایات استفاده کرد بود در ردّ او نوشت . زیرا او تنها آیات و روایات را قبول می کرد و به کلام مقدّمین و متاخّرین هیچ توجهی نمی کرد ، و تنها برای کلام تقی الدین ابن تیمیه و شاگردش ابن قیم ارزش قائل بود ؛ زیرا کلام آن دو را نصی می دانست که هرگز تأویل نمی پذیرد ، و با کلام آن دو بر مردم حمله می کرد ، گرچه کلام آن دو بر خلاف آن چیزی باشد که فهمیده می شود .
شیخ سلیمان ردیه ای که بر ضد برادرش نوشته بود را (فصل الخطاب فی الرد علی محمد ببن عبدالوهاب) نام نهاد ، و خداوند او را از شرّ برادرش با آن هیبت ترسناکی که داشت و حتی افراد اجنبی را هم ترسانده بود ، سالم نگاه داشت .

%D8%B3%D8%AD%D8%A8_%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A9_%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86.GIF

%D8%B3%D8%AD%D8%A8_%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A9_%D9%85%D8%AA%D9%86.GIF

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
سلام

علیکم السلام:

آنچنان که قبلا هم بارها گفته ام بنده الحمد لله اهل سنت وجماعت بوده وهستم .

در رابطه به اینکه شما بنده را متهم به رفض و شیعه گری میکنید برایم عجیب نیست چون که قبل از شما هم کسانی اتهام رفض ، صوفی بودن وماتریدی و هزاران اتهام دیگر را به بنده زده اند به این امید که بنده از نقل سخنان بزرگان وعلمای بزرگوار دوری کنم

هم خودتان وهم همه میدانند که سخن آنگاه که مستند باشد فرقی نمیکند که از زبان چه کسی خارج شود ودر این میان تنها کسانی خوف دارند که بادیدن اسناد ومدارک جایگاه خود را متزلزل می بینند.

به یاری الله تعالی ،در بخش بعدی سخنان شیخ سلیمان ابن عبدالوهاب رحمة الله علیه (برادر محمد ابن عبدالوهاب) را در رابطه با برادرش بازگو خواهیم کرد

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
با توجه به اینکه تکفیر مسلمین از جمله اعمالی است که مخالف با اعتقادات اصیل اسلامی بوده وخداوند تعالی در کلام مجیدش و پیامبر صلی الله علیه وسلم در سخنانشان مسلمین را از این کار منع کرده اند .

شیخ سلیمان ابن عبدالوهاب(برادر (محمد ابن عبدالوهاب) در کتابی که در مخالفت با افکار واندیشه های او (اولین کتاب در رد وهابیت ) نوشته اند به این انحراف برادرشان اشاره کرده می گویند :

«إنّ هذه الأمور حدثت من قبل زمن الإمام أحمد في زمان أئمة الإسلام وأنكرها من أنكرها منهم ولا زالت حتي ملأت بلاد الإسلام كلّها وفعلت هذه الأفاعيل كلّها التي تكفّرون بها، ولم يرو عن أحد من أئمة المسلمين أنّهم كفّروا بذلك، ولا قالوا: هؤلاء مرتدّون، ولا أمروا بجهادهم، ولا سمّوا بلاد المسلمين بلاد شرك وحرب، كما قلتم أنتم بل كفّرتم من لم يكفّر بهذه الأفاعيل، وإن لم يفعلها.
أيظنّون أنّ هذه الأمور من الوسائط التي في العبارة الذي يكفّر فاعلها إجماعاً، وتمضي قرون الأئمة من ثمان مائة عامّ ومع هذا لم يرو عن عالم من علماء المسلمين أنّها كفر بل ما يظنّ هذا عاقل بل واللّه لازم قولكم: إنّ جميع الأمّة بعد زمان الإمام أحمد رحمه الله تعالي، علماؤها، وأمراؤها، وعامّتها، كلّهم كفّار، مرتدون، فإنّا للّه وإنّا إليه راجعون، وا غوثاه إلي اللّه ثمّ وا غوثاه، أم تقولون ـ كما يقول بعض عامّتكم ـ إنّ الحجّة ما قامت إلاّ بكم، وإلاّ قبلكم لم يعرف دين الإسلام»

اين امور (توسل به پيامبر گرامي(صلي الله عليه وسلم) كه تو موجب شرك و كفر مسلمانان مي داني) قبل از احمد حنبل و در زمان پيشوايان اهل سنت هم مطرح بود. جمعي آن را انكار كردند ولي هيچ يك از پيشوايان اسلام روايت نشده است كه مرتكبين اين اعمال را كافر و مرتد دانسته باشند، و دستور جهاد با آنها داده باشند، و بلاد مسلمانان را به همان گونه كه تو مي گويي، بلاد شرك و يا دار الحرب (جهاد) ناميده باشند، بلكه تو كساني را كه متوسلين به پيامبر گرامي (صلي الله عليه وسلم) را تكفير نكند نيز، كافر مي داني، گر چه خود به آن حضرت توسل نجويند.
تو گمان مي بري كه علماي اسلام اتفاق نظر دارند كه واسطه قرار دادن پيامبر اكرم(صلي الله عليه وسلم) نزد خدا، موجب كفر مي شود، اينك هشتصد سال از زمان ائمه اربعه مي گذرد، از هيچ عالمي از علماي اسلام نقل نشده است كه اين امور را كفر دانسته باشند.
بخدا سوگند كه لازمه سخن تواين است كه تمام امت پيامبر(صلي الله عليه وسلم) بعد از زمان احمد حنبل، چه علما و چه امرا و چه عامه مردم، همه كافر و مرتدّ هستند.
( إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّـآ إِلَيْهِ رَ جِعُونَ )!!
واغوثاه! و هزاران فرياد از اين سخناي شما.
و يا بر اين خيال هستيد ـ همانگونه كه برخي از عوام شما به زبان مي آورد ـ : قبل از شما كسي دين اسلام را نشناخته است و اسلام راستين توسط شماها معرفي مي شود.

%D9%81%D8%B5%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%A8_%D9%81%DB%8C_%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%AF_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A7%D8%A8%D9%86_%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8_%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86.GIF

%D9%81%D8%B5%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%A8_%D9%88_%D8%AA%DA%A9%D9%81%DB%8C%D8%B1_%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86_1.GIF

%D9%81%D8%B5%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%A8_%D9%88_%D8%AA%DA%A9%D9%81%DB%8C%D8%B1_%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86_2.GIF

آخرین ویرایش:

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
دانلود کتاب :

فصل الخطاب من کتاب الله و حدیث الرسول وکلام العلماء فی مذهب ابن عبدالوهاب
(الصواعق الالهیة فی الرد علی الوهابیة)

تألیف : شیخ سلیمان ابن عبدالوهاب متوفی1210(برادر محمد ابن عبدالوهاب نجدی)

حجم فایل : KB 3/938

لینک دانلود :
کلیک کنید

%D9%81%D8%B5%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D8%A8_%D9%81%DB%8C_%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%AF_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A7%D8%A8%D9%86_%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8_%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86.GIF

عبدالرحمن

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
12/12/13
پسندها
0
خیلی جالبه در این بحث اکثر اهل سنت محب محمد بن عبدوالوهاب و شیخ الاسلام ابن تیمیه هستند اما جناب سامان که هیشکی شکی در رافضی بودنش نداره و بارها رسوا شده اصرار داره این اشخاص از اهل سنت نیستند دیگه از این واضحتر
و مطمئنم هیچکسی هم تحت تاثیر سخنان این فرد قرار نمی گیره چون دیگه کسی نیست قبر پرستی و خرافات و ... براش قابل قبول باشه الحمدلله اهل سنت 4 رسانه ی ماهواره ای قوی دارند که روز به روز هم اهل سنت و هم شیعه رو روشن میکنند و علمای اهل سنت ایران آنهایی که نزد مردم مقبول هستند و در جامعه تاثیر گذار هستند و یا بودند (وترور شدن) همگی طبق ادعای شما و هابی هستن از جمله مولانا عبدالحمید - مولانا یوسف حسین پور و ... در شرق و کاک حسن امینی -ماموستا ربیعی و... در غرب شیخ رحیمی و شیخ عبدالکریم محمدی و... در جنوب و مولانا گرگیج در شمال و ده ها نفر دیگه که واقعا لیست طویلی میخواد که اسماشون رو بیاریم همگی از نظر این جماعت وهابی هستند و وقتی نگاه میکنم اینقد تلاش میکنن و تبلیغ میکنن یاد آیه ی 3ام سوره ی غاشیه (عَامِلَةٌ نَّاصِبَةٌ) می افتم که در مورد کسانی حرف میزنه که عمل فراوانی در این دنیا انجام دادند و خسته شدن اما در نزد الله هیچ پاداشی ندارن

سامان

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
خیلی جالبه در این بحث اکثر اهل سنت محب محمد بن عبدوالوهاب و شیخ الاسلام ابن تیمیه هستند اما جناب سامان که هیشکی شکی در رافضی بودنش نداره و بارها رسوا شده اصرار داره این اشخاص از اهل سنت نیستند دیگه از این واضحتر
و مطمئنم هیچکسی هم تحت تاثیر سخنان این فرد قرار نمی گیره چون دیگه کسی نیست قبر پرستی و خرافات و ... براش قابل قبول باشه الحمدلله اهل سنت 4 رسانه ی ماهواره ای قوی دارند که روز به روز هم اهل سنت و هم شیعه رو روشن میکنند و علمای اهل سنت ایران آنهایی که نزد مردم مقبول هستند و در جامعه تاثیر گذار هستند و یا بودند (وترور شدن) همگی طبق ادعای شما و هابی هستن از جمله مولانا عبدالحمید - مولانا یوسف حسین پور و ... در شرق و کاک حسن امینی -ماموستا ربیعی و... در غرب شیخ رحیمی و شیخ عبدالکریم محمدی و... در جنوب و مولانا گرگیج در شمال و ده ها نفر دیگه که واقعا لیست طویلی میخواد که اسماشون رو بیاریم همگی از نظر این جماعت وهابی هستند و وقتی نگاه میکنم اینقد تلاش میکنن و تبلیغ میکنن یاد آیه ی 3ام سوره ی غاشیه (عَامِلَةٌ نَّاصِبَةٌ) می افتم که در مورد کسانی حرف میزنه که عمل فراوانی در این دنیا انجام دادند و خسته شدن اما در نزد الله هیچ پاداشی ندارن

آقا عبدالرحمن عزیز

لطفا اگر ممکنه فعلا پاسخی در رابطه با مطالب ومستندات گذاشته شده از زبان علما و بزرگان ارائه بفرمایید .

این سخنان شیخ سلیمان ابن عبدالوهاب رحمة الله علیه مصداق این بخش از آیه 26 سوره یوسف است که می فرماید :

وَشَهِدَ شَاهِدٌ مِنْ أَهْلِهَا....

عبدالرحمن

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
12/12/13
پسندها
0
چه حرف منطقی و حکیمانه ای !!!
خوب محمد بن عبدالوهاب هم برادرش رو قبول نداره پس منم میگم برادرش گمراه بود چون شهد شاهد من اهلها

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
برادر عبد الرحمن اگر شما با آقای سامان مشکل دارید چرا به شیعیان توهین میکنید مگر نه این است که افراد را باید با ملاک دین سنجید نه دین را با ملاک افراد و تفکر غلط غرب و اسلام گریزی هم زاییده ی همین تفکر غلط است که اسلام را با رفتار بعضی مسلمان نمایان مثل داعشی ها می سنجند
نکته ی بعد آنکه اگر شما مدرکی دارید که شیعیان علمای شما را ترور کرده اند ارائه کنید وگرنه دروغگو و تهمت زن هستید اصلا گیریم که علمای شما را جمهوری اسلامی ترور کرده باشد اولا باید بگویم این اعمال بازی ها و قدرت طلبی های سیاسی است و این حکومت هم تا به اینجا کم از محور اسلام و تشیع خارج نشده است و علمای شیعه هم تابه حال کمآزار ندیده اند عده ای در اوایل انقلاب ترور شدند و عده ای هم بعد از انقلاب چون عقایدشان با عقاید این نظام هماهنگ نبود خانه نشین شدند بنده بار ها گفته ام و باز هم میگویم شیعیان با هرگونه ظلمی مخالف اند و حکومت حضرت علی (ع) مظهر عدالت در تاریخ بشریت است چنان که یک غیر مسلمان مثل جرق جرداق هم اعتراف میکند که علی در راه عدالت خواهی اش کشته شد مثلا با این که آن حضرت اطمینان داشت که طلحه و زبیر علیه ایشان خروج میکند به ایشان اجازه ی خروج از مدینه را داد و از استبداد و زور بدون دلیل و منطق استفاده نکر و آن خضرت بارها فرمودند که تازمانی که کسی علیه ما شمشیر نکشد به صرف این که اندیشه اش مخالف با ماست با او نخواهیم جنگید حال اگر افرادی به نام تشیع مثل ابن سبا در گذشته و بعضی آقایان در حال حاضر اعمال ناپسند انجام میدهند تقصیر شیعیان نیست دوما شما که به ترور علمایتان این همه حساس هستید چرا مطلب در این سایت در نکوهش جنایات گروه های تروریستی در سوریه و عراق در حق اهل سنت نمیبینم ؟
مورد بعد آنکه شما شیعیان را به رفض و قبر پرستی متهم کردید باید بگویم ما قبر پرست نیستیم ولی معتقد به توسل هستیم خداوند هم در قران کریم میفرماید (وابتغوا الیه بالوسیله)
و باید بگویم که شرط اصلی در توسل این است که دعا و حاجت به درگاه خداوند برده شود و فقط از خداوند بخواهیم به واسته ی مقام ائمه و معصومین به ما عنایتی کرده و حاجت مارا بر آورده سازد
حال اگر شما مارا به کفر متهم میکنید من هم شما را به شرک متهم میکنم چرا که در احادیث شما حدیثی از ابو هریره موجود است که اگر خواستید منبع انرا برای شما ذکر میکنم که در روز قیامت خداوند ساق پای خود را به مردم نشان میدهد تا مردم اورا بشناسند حال آیا این سخن کفر نیست ایا تجسم جسم برای خداوند شرک نیست ؟ انشاءالله در پست بعدی این مطلب را با سند اثبات میکنم

kurdnews

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
جناب ابوذر عزیز بنده قصد کل کل کردن ندارم لکن چند نکته هست که یاد آوریش خدمتتون عارض میشوم اینو بدونید که اینجا در درجه ی اول سایت برادران اهل سنت و جماعت هست مطمئنا به این قضیه حتما واقفید و این نکته رو هم خوب میدونید که در معرفی سایت ، این طور آمده که ما بر اساس روش و منهج سلف صالح و آل و اصحاب حرکت کرده و میانه روی پیامبر ارواحنا فدا اجمعین رو سر لوحه کارمون قرار دادیم ، من تعجبم از اینه شما عزیزان دقیقا توی تالار از اون موقعی که اومدید دارید بحث های رو مطرح می کنید که دقیقا ما نه به این موارد اعتقاد داریم نه دوست داریم آگاهی هم داشته باشیم هر چند غول های رسانه ای تون مدت چندین دهه است که اعتقادات تشییع رو برای مردم ما بیان می کنند و مردم هم این موضوع رو به خوبی میدونند شما هم خودتون خوب به این مسئله واقفید ولی اینجا دیگه الحمدلله با ظهور منجی ای به نام رسانه ی خصوصی که من این رسانه ها رو به عنوان امام زمان خودم قبول کردم و ایمان پیدا کردم این مصلح اجتماعی که به نام تجدید گر امت اسلام نام برده میشه که هر صد سال شخصی مومن و با ایمان دوباره دین خدا رو نصرت میده و بین مردم نشر و انتشار میده در این عصر ما همانا این رسانه های توحیدی هستند ، پس دیگه برادر من بنظرم دوره ی خفقان صفوی و قاجار و... هرگز تکرار نخواهد شد و شما هم نخواهید توانست به اون اهداف و نقشه های 50 ساله سنی زدایی برسید لازم به زحمت نیست چون سر خودتون رو درد می آورید و بس...و اینم میخوام بدونید که اگر ما آرامش و امنیت فکری و سیاسی و... نداشته باشیم نخواهیم گذاشت شمام راحت سر روی بالشت بزارید...
عزیز من شما رسانه و سایت و این همه غول در اختیار دارین به این چند تا سایت حسودی می کنید ؟! یعنی اینقد براتون سخته؟! شما خیلی راحت به هر کس ی خورده باهاتون مشکل داشته باشه برچسب وهابیت رو می زنید در حالی که خوبم میدونید که وهابیت ی بهانه ای بیش نیست برای نابودی اهل سنت اینو هم خودتون میدونید هم ما هم میدونید لکن بخاطر مسائل سیاسی تقیه می کنید ...ما به این مسائل خیلی خیلی خوب آگاهیم این مباحث جهت روشن شدن قضیه و کنار زدن پرده ی تقیه تون بود و بس-تا روز قیامت مادامی که به مادرمان توهین کنید دشمنتون هستیم و خواهیم بود تا آخر نفرمون ...اگر این سوال هایی که مطرح کردید رو جواب بدم به دلایلی باعث مواردی غیر قابل پیش بینی خواهد شد لکن سکوت می کنیم ولی جواب این سوال هاتون رو ی بچه قنداقی هم بلده
و اما در مورد سامان رافضی ، میخوام تنها چند نکته رو یاد آور باشم این شخص مدت ها خودش به اهل سنت نسبت داد ولی معلوم شد ی تکفیری-سبایی هست و بس پس بهش میگم لعنت الله علی الکاذبین

و از مدیران خواهش دارم این پست ها رو حذف کنن چون واقعا در راستای تشنج و اختلاف میزارن و هشداری هم به این افراد خاطی بدن...

من-مسلمانم

Active member
تاریخ ثبت‌نام
28/1/15
پسندها
0
سلام
در ادامه حرف های برادر کرد نیوز بگم که جناب ابوذر شما که خودتون رو شیعه می دونید توی پست حضرت مهدی این حرفو زدید
دوما مگر شما برادران اهل سنت اعتقاد ندارید که حضرت مهدی (عج) از فرزندان حضرت فاطمه (س) است پس چرا نشانی آن بزرگوار را در سخنان آن بزرگوارن جست و جو نمی کنید شما عزیزان که در هیچ مورد از احکام اسلامی دنباله روی عترت پیامبر (ص) نیستید حداقل نشانی فرزند ایشان را از خودشان میگرفتید
یعنی دارید علناً به اهل سنت توهین می کنید انتظار دارید بیایم به به و چه چه کنیم؟! به قول برادر کرد نیوز اینجا سایت اهل سنت هست و دلیلی نداره شما بیاید اعتقاد شیعه رو مطرح کنید و اینطوری به اهل سنت حمله ور بشید و بعد بگید چرا به شیعه اینجور میگید و فلان میگید یا شخصی مثل سامان میاد اینجا ادای اهل سنت در میاره برای کوبوندن اهل سنت در حالی که مثل روز روشن واضح شده و هست که ایشون شیعه هستند وقتی شما دارید مثل سامان رفتار می کنید پس انتظار نداشته باشید بهتون جایزه بدیم و چیزی نگیم!!

_Hossein_

Active member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
حقیقت تلخه و بعضی ها نمی خوان حقیقت رو بپذیرن .
تعصب ! تعصب ! تعصب !
به عقلتون رجوع کنید . به قلبتون رجوع کنید !!

روش شما خیلی جالبه . اول میایید بحث می کنید بعد که می بینید پاسخی ندارید ؛ میگید اینجا سایت اهل سنت است و برای بحث نیست !
بعدش می بینید قضیه بیخ پیدا کرده این حرف ها رو می زنید : شما رافضی هستید و شما بت پرست و تکفیری و ... هستید !!
جدیدا هم که تو فاز تخیل رفتید و مگید علماتون رو ترور کردن odhfp
شیعیان اگر بدونند که شما با وهابیت موافق هستید که ازتون نفرت پیدا می کنن !! برید خداتون رو شکر کنید که فکر می کنن بینتون فرق هست !
البته خیلی از برادران اهل سنت هستند که وهابیت رو فرقه ی ضاله می دونن و این تعجب نداره ! ولی شما معلوم نیست فازتون چیه
خواهش : تعصب رو کنار بذارید و حقیقت رو بپذیرید

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
آقای حسین!

شدیداً بهتون اخطار میدم اگر در هر مسأله ای از مسائل اختلافی نظر بدید بلافاصله حذفتون میکنم. با کسی هم شوخی ندارم تا حالا هم خیلی با تساهل و تسامح برخورد کردم.

سایر دوستان !

لطفاً مواظب باشید که در مسائل اختلافی مطلب طومار نکنید یک دفعه بدون اطلاع قبلی حذف کردم خورده نگیرید که چرا اطلاع نداده بودم؟!

اگر قرار است این تاپیک با موضوع مربوطه ادامه داشته باشد قبلاً به کاربران خاصی اجازه داده شده و اگر آداب نقد و بررسی با بی ادبی و توهین باشد قطعاً این تایپیک را می بندم و مطالبی را که ببینم کوچکترین بی ادبی در آن شده است را حذف می کنم.

_Hossein_

Active member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
آقای حسین!

شدیداً بهتون اخطار میدم اگر در هر مسأله ای از مسائل اختلافی نظر بدید بلافاصله حذفتون میکنم. با کسی هم شوخی ندارم تا حالا هم خیلی با تساهل و تسامح برخورد کردم.

سایر دوستان !

لطفاً مواظب باشید که در مسائل اختلافی مطلب طومار نکنید یک دفعه بدون اطلاع قبلی حذف کردم خورده نگیرید که چرا اطلاع نداده بودم؟!

اگر قرار است این تاپیک با موضوع مربوطه ادامه داشته باشد قبلاً به کاربران خاصی اجازه داده شده و اگر آداب نقد و بررسی با بی ادبی و توهین باشد قطعاً این تایپیک را می بندم و مطالبی را که ببینم کوچکترین بی ادبی در آن شده است را حذف می کنم.

دوست عزیز ؛ به نظر میرسه شما به پست های من آلرژی دارید .
هرجا من نظر می ذارم شما میایی حساسیت نشان میدی . انگار فقط من مقصر بودم ! پست های قبل را هم بخوانید !! من فقط جواب پست های دیگران را دادم وبس !
کلماتی مثل (تکفیری-سبایی- رافضی) توهین به کسی نیست ، ولی حرف های من توهین بود ؟

به هر حال اگر از جانب من به شخص یا اشخاصی توهین شده عذر می خواهم .

موفق باشید

صدیق

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
19/1/13
پسندها
1
دوست عزیز ؛ به نظر میرسه شما به پست های من آلرژی دارید .
هرجا من نظر می ذارم شما میایی حساسیت نشان میدی . انگار فقط من مقصر بودم ! پست های قبل را هم بخوانید !! من فقط جواب پست های دیگران را دادم وبس !
کلماتی مثل (تکفیری-سبایی- رافضی) توهین به کسی نیست ، ولی حرف های من توهین بود ؟

به هر حال اگر از جانب من به شخص یا اشخاصی توهین شده عذر می خواهم .

موفق باشید

بنده نسبت به شخص / اشخاصی حساس نیستم ، شما پست خوب بزارید ببینم کی بر شما ایراد می گیرد؟!

در ضمن شما دو چشم دارید یا یک چشم؟ شبیه همان تذکری که به شما دادم به سایر دوستان هم دادم ، چرا با یک چشم نگاه میکنید؟ قبلاً به شما تذکراتی داده شده بود چون نادیده گرفتید شد اخطاریه ... از همان ابتدا که وارد شدید بحث اختلافی کردید ... میخواهید چگونه برخورد کنم؟!

آخرین ویرایش:

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم
اولا که بنده هیچ وقت وهابیت و اهل سنت را یکسان ندانسته و نمیدانم
دوما من به هیچ کس توهین نکردم
سوما من این بحث را شروع نکردم و هیچ دوست نداشتم که اختلافی بین شیعه و سنی پیدا بشه شما هم در هیچ یک از پست های من هیچگونه توهینی را نمی توانید به اهل سنت پیدا کنید من فقط حرف حق را میزنم و اگر شما در پست های من سخن ناسزا پیدا کردید لطفا به بنده هم بگید تا رسما عذرخواهی کنم
چهارما شما اجازه نمیدید کسی مخالف مذهبتون حتی فکر بکنه چه برسه به توهین اون وقت میاید به شیعیان تهمت کفر و رفض و الحاد میزنید توقع داری بایستند نگاهتون کنند ؟
پنجما شما هم اگر حجت و دلیل قاطعی در برابر شیعیان دارید و انقدر به خودتون مطمئن هستید برید تو سایت های شیعه حرفتون رو بزنید مطمئن باشید شیعه ها از شما خیلی انتقاد پذیر ترند مثل من که اومدم دارم با سند و مدرک حرف حق رو میزنم با این تفاوت که شما مثل اعراب جاهلی زمان پیامبر وقتی بهتون حرف حق رو میزنند و کم میارید توهین میکنید ولی ما با دلیل و مدرک اون هم از قرآن و کتاب های خودتون جوابتون رو میدیم
درضمن اگر من حرف غلط میزنم شما دوستان محبت کنید با دلیل و مدرک توجیح کنید اگر هم حرف حق رو میزنم چرا از کوره درمیرید فکر نمیکنید این رفتار ها شایسته ی کسانی که خودشون رو تابع سنت نبوی میدونند نیست و بیشتر شبیه رفتار اعراب جاهلی صدر اسلام است ؟
باز هم میگم من قصد بحث کردن نداشتم این دوستانتون بودند که بحث رو شروع کردند همین حالا هم اگر دوستانتتان به این بحث خاتمه بدند من هم اعصاب آهنی ندارم که با کسانی صحبت کنم که نه کتاب خدا رو قبول دارند نه سنت رسول خدا را
به عنوان آخرین مسئله میخواهم بدانم کدام یک از شما فقط یک کتاب از کتاب های معتبره ی شیعیان رو خونده ببینه آقا اصلا اینها حرف حسابشون چیه بعد بیاید تهمت کفر و الحاد به شیعیان بزنید و این در حالی است که علمای شیعه به کتب شما از خودتون مسلط ترند که این هم نشانه از خوی جاهلیت شما دارد که چشماتون رو بسنید و فقط میگید مرغ یه پا داره
هر کسی که مشتاق هست حقیقت رو بدونه من دیگه بحثی نمیکنم ولی برای یه بارهم که تو عمرتون شده کتاب شب های پیشاور را دانلود کنید و بخونید این کتاب بالغ بر بیش از 1000 صفحه است و خلاصه اش هم چاپ شده و درمورد مناظره ی میان سلطان الواعضین شیرازی و علمای اهل سنت پاکستان در پیشاور است و تماما هم درآن از آیات قرآنی و احادیث منقول در کتب معتبره ی خودتان استفاده شده است برید بخونید تا روز محشر نگید حجت به ما عرضه نشد

آخرین ویرایش:

ابوذر

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
جناب آقای برادر kurdnews مثل اینکه در دین از خدا و رسولش هم جلوزدید و برای خودتون امام جدید تعیین میکنید البته شما قبلا هم سابقه ی این کار را در سقیفه داشتید و تعجبی نداره شما که برای خودتون هرچی که میخواهید میگید یهو بگید ما قبول نداریم خدا برای ما پیامبر بفرسته و خودتون برای خودتون یک پیامبر جدید تعیین کنید
رسانه امام زمانتون است چه جالب بعضیاتون قران رو امام زمان میدونید که باز این معقول تره اما باید بگم لفظ امام زمان در حدیث نبوی (من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة )درمورد یک شخص خاص است نه این که درمورد قران باشه چون قرآن امام ابدی مسلمین است و انحصار به هیچ زمانی ندارد اما مثل این که شما از علمایتان هم جلو زدید
شمایی که رسانه را امام زمانتون میدانید چرا کسی که توی این به قول شما امام زمانتون داره حرف حق را میزنه را رافضی میخوانید ؟
شمایی که رسانه را امام زمان خودت میدانی یه سر به دادگاه های خانواده بزن ببین چقدر از زن و شوهر ها بخاطر این به قول شما امام زمان از هم جدا شده اند و چه رفتار بدی که این رسانه ها در جامعه باب نکرده اند ازکی تاحالا امام زمان بیش از این که هدایت کنه گمراه میکنه ؟
درضمن شما هم که خودتون را مدرن میدونید و عصر قاجاریه و صفویه را قبول نداری چرا مثل آدمایی که هنوز تو صد سال پیش زندگی میکنند وقتی کم میاری توهین میکنی ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا