سوال از مدیریت محترم

masoud hamzeazar

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
25/7/13
پسندها
0
به نام مالک هستی و با یاد ولی او

سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم سایت فایزین

دوستان گرامی ٬ بنده دیروز تاپیکی را ایجاد کردم با نام فضایل امیرالمومنین علی علیه السلام ک حتی خواهر ستاره هم که یکی از قدیمی ترین افراد انجمن هستن در این تاپیک شرکت کردند و مطلب گذاشتن٬ ولی دیشب به یکباره دیدهم پست حذف شده!!

از انجایی ک معمولا پست هایی حذف میشوند ک خلاف مقررات سایت هستند٬ برای حقیر سوال شد ک چطور ممکن است نشر فضایل امیرالمومنین علیه السلام خلاف مقررات سایت باشد؟! در صورتی نه توهینی شده بود و نه هیچ چیز دیگری....!

Maryam

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
12/1/13
پسندها
0
سلام و رحمت خدای بزرگ بر برادرمون منتظری برادر صدیق علتش رو نوشتن منتها فکر کنم شما دیر رسیدین و قبل اومدنتون حذف شد که فکر کنم که زمانی که برادر صدیق دوباره بیان ان شالله مجددا بهتون توضیح می دن چرا یا که بهشون پیغام خصوصی بزنین

masoud hamzeazar

Well-known member
تاریخ ثبت‌نام
25/7/13
پسندها
0
به نام مالک هستی و با یاد ولی او

سلام خواهر ستاره٬ ممنونم از لطفتون٬ خدا ب شما هم خیر دهد٬ حتما در این مورد با کاک صدیق صحبت میکنم

ولی خواهر یه مطلبی٬ مگر سایت فایزین ندای وحدت سر نمیدهد؟ خب نقل فضایل امیرالمومنین علی علیه السلام ک تنافی با وحدت نداره٬ از طرفی اگر واقعا سایت داعیه وحدت داره نباید تا این حد همه عقاید رو سرکوب کنه! در ضمن در پست حقیر کوچکترین توهینی نبود ٬ و همینطور هم دعوت ب مذهب تشیع هم نبود! البته هدف من از اینکه درخواست کردم مدیریت توضیح بدن برای روشن شدن ذهن حقیر بود٬ و گرنه مطلقا قصد جنجال یا جسارت نداشتم......موفق باشید بزرگوار

Maryam

مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
12/1/13
پسندها
0
علیک السلام و رحمه الله من اینجا مدیر نیستم فقط به عنوان یه خواهر کوچکتر نظرم رو می گم بعد گذاشتن کامنت من و شما یه آقایی تشریف آوردن و شروع کردن به گذاشتن کامنت هایی که من و شما می دونیم به بحثی ناتمام ختم میشه -وگر نه همین حالا هم از فضایل ایشان مطلب هست و این جهت خوشامد کسی نیست بلکه دقیقا به دلیل حب وافر همه ی ما به امیرالمومنینه -شاید بهمین دلیل برادر صدیق بستن و گفتن یک بسط کاملی از زندگی نامه سیدنا علی کرم الله وجهه رو خواهند آورد البته اگه برداشتم درست بوده باشه جزاک الله خیرا

faezin

مدیریت
Administrator
تاریخ ثبت‌نام
6/1/13
پسندها
1
سلام علیکم و رحمت الله برادر منتظری
پست شما حذف نشده برادر بسته شده
مطالبی که بسته میشه از صفحه اول قابل رویت نیست از اخرین ارسالهای تالار میتونید ببینید .
اینم لینک متنتون

http://www.faezin.ir/forum/showthread.php?t=3422&p=19824

خواهر ستاره حضور اون اشخاص عادیه و گذاشتن اونجور کامنت های
از این پس جوری برخورد میکنیم که باب میلشون باشهsw gs

بالا