روسیه دروازه های جهنم را برخود گشود

kurdnews

کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
ان شاالله خبرهایی حاکی از عملیات های شهادت طلبانه در خاک کشور متجاوز و تروریست پرور کمونیستی روسیه به گوش میرسه ...یعنی روسیه با حمایت از بشار و کشتار مسلمانان در سوریه مظلوم دروازه های جهنم رو بر روی خودش گشوده... همه جا بنوبت...کودکان رو میکشید هلهله میکنید صبر کنید..نوبت همه تون میرسه...اون موقع هست که اه و ناله فرزندانتون بیاد میفهمید با مسلمان در افتادن و همدستی با کافران نصیریه چه پیامد هایی داره...اگر فقط ی عملیات شهادت طلبانه توی متروی مسکو انجام بشه کافیه..

taha______alone

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، بشار اسد برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه (۲۰۱۴) ثبت نام کرد[۱۲] و در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ صلاحیت وی و دو نفر دیگر، ماهر حجار و حسن النوری تأیید شد.[۱۳] بشار اسد نهایتاً با کسب ۸۸٫۷ درصد آرا مجدداً برای سومین دوره هفت ساله رییس جمهور سوریه شد
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1_%D8%A7%D8%B3%D8%AF

این مردمی که خودشان بشار را انتخاب کرده اند چطور شده که الان فرمان نابودی اسد را سر داده اند؟؟؟؟

Pesare Aftab

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
وب سایت
www.forum.parood.ir
سلام حاج آغا

خو تو یعنی به انتخابات سیسی و بشار و امثال اینا اعتقاد داری؟؟؟p[p[p[

همانطور که محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مصر حد اکثر آرای مردمی رو کسب کرد و رئیس جمهور شد و با کودتای سیسی باز اعلام شد که با 92 درصد آرا سیسی رئیس جمهور شد مثل همین بشار هم 88 که کمه باید 99 درصد ارا رو بدست میاورد عزیزم yuyuyu

انتخابات = کشک slkdhfb9ps

آخرین ویرایش:

taha______alone

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
ان شاالله خبرهایی حاکی از عملیات های شهادت طلبانه در خاک کشور متجاوز و تروریست پرور کمونیستی روسیه به گوش میرسه ...یعنی روسیه با حمایت از بشار و کشتار مسلمانان در سوریه مظلوم دروازه های جهنم رو بر روی خودش گشوده... همه جا بنوبت...کودکان رو میکشید هلهله میکنید صبر کنید..نوبت همه تون میرسه...اون موقع هست که اه و ناله فرزندانتون بیاد میفهمید با مسلمان در افتادن و همدستی با کافران نصیریه چه پیامد هایی داره...اگر فقط ی عملیات شهادت طلبانه توی متروی مسکو انجام بشه کافیه..
کسی را به هیچ فرقه ای متهم نمیکنم
اما این یعنی درست اعتقاد داعش
کشتن مردم غیر نظامی برای جنگ با یک حکومت

taha______alone

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
سلام حاج آغا

خو تو یعنی به انتخابات سیسی و بشار و امثال اینا اعتقاد داری؟؟؟p[p[p[

همانطور که محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مصر حد اکثر آرای مردمی رو کسب کرد و رئیس جمهور شد و با کودتای سیسی باز اعلام شد که با 92 درصد آرا سیسی رئیس جمهور شد مثل همین بشار هم 88 که کمه باید 99 درصد ارا رو بدست میاورد عزیزم yuyuyu

انتخابات = کشک slkdhfb9ps
اغـــــــایی از خودتونه
در مورد سوریه مدرکی دارید؟؟؟

Pesare Aftab

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
وب سایت
www.forum.parood.ir
عزیزم آنچه عیان ست چه حاجت به بیان ست کل ملتشو آواره و پناهنده کرده میخاد برا کی ریاست جمهوری و حکومت کنه؟؟؟
میدونی چند میلیون از جمعیت سوریه اهل تسنن و کلشون مخالف بشار اسد ملعون هستن؟
جدل دادا سودی نداره من به دین و مذهب و این چیزا کاری ندارم چون خودم نه نماز میخونتم و نه حوصله این چیزا رو دارم ولی عقلی و وجدانی این یارو کشت و کشتار وحشتناکی به راه انداخت بخاطر موندن بر روی قدرت 888

amin033

New member
تاریخ ثبت‌نام
11/10/15
پسندها
0
عزیزم آنچه عیان ست چه حاجت به بیان ست کل ملتشو آواره و پناهنده کرده میخاد برا کی ریاست جمهوری و حکومت کنه؟؟؟
میدونی چند میلیون از جمعیت سوریه اهل تسنن و کلشون مخالف بشار اسد ملعون هستن؟
جدل دادا سودی نداره من به دین و مذهب و این چیزا کاری ندارم چون خودم نه نماز میخونتم و نه حوصله این چیزا رو دارم ولی عقلی و وجدانی این یارو کشت و کشتار وحشتناکی به راه انداخت بخاطر موندن بر روی قدرت 888
[h=3]روز محشر که جانگداز بود اولین پرسش ازنماز بود [/h]کفر و مسلمان = نماز هست برادر به ظاهر مسلمانی من به شما قول میدم خدواند هر روز که نماز برابر 80 سال در جهنم هست
*******************************************************************************************************
من کاری به حکومت ها و کشور ها ندارم مسلمان باشند یا غیر مسلمان من با دشمن واقعی بشر کار دارم
خدا لغت کنه این شطان خبیس در هر جا جهان آشیوب به پا میکنه
هر جای جهان یکی به شرک یکی به کفر یکی به بی دینی و.... به جهنم سوق میده
هر کاری میکنید فقط نماز های رو سر وقت بخوانی چه شعیه باشه چه سونی .
برادران مسلمان دینی محمد (ص) هیچ وقت از مسلمانی خود دور نشوید

taha______alone

کاربر فعال و مفید
تاریخ ثبت‌نام
1/1/70
پسندها
0
کاری با جنایات بشار اسد ندارم.ولی میگم مگه میشه رقمی به این بزرگی تقلب بشه !!!

بالا